Reede öö on tõusva õhurõhu foonil üksikute sajuhoogudega, kuid laialdaselt võib olla udu. Päeval aga riivab Eestit madalrõhulohk ning vihma ja lörtsi tõenäosus on uuesti suurem. Tuul on nõrk ja valdavalt läänekaarest. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +2, päeval +3 kuni +8 kraadi, seisab ilmateenistuse nädalaprognoosis.

Laupäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ning saju võimalus on märksa väiksem. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, päeval tugevneb põhjarannikul läänetuul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2, päeval +4 kuni +8 kraadi.

Pühapäeval on Eestis kõrgrõhkkonna mõjul rahulik ilm. Öö on selgema taevaga, päev laiguti pilvisem ja kohati sajab veidi. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, päeval +4 kuni +8 kraadi.

Esmaspäeval laieneb madalrõhulohk Läänemere lõunavete kohale, samal ajal Põhja-Euroopa kohal tugevneb kõrgrõhuala. Kahe rõhuala piirimail pöördub õhuvool päeva peale kagusse, kuid tänastel andmetel kandub suurem soe Eestist mööda ning ilm jääb ikka jahedaks, aga on sajuta. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2, päeval +5 kuni +10 kraadi.

Teisipäeval püsib kõrgrõhkkonna serv Eesti kohal ja ilm on sajuta. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2, päeval +6 kuni +9 kraadi ja kui sooja lisaks tuleb, siis tõuseb paar kraadi kõrgemale.

Kolmapäeval on valdavaks kõrgrõhkkonna mõju. Kui Läänemerele jõuab madalrõhkkond, siis selle servast võib õhtu poole Lääne-Eestis vihma sadada. Kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, päeval +6 kuni +10 kraadi ja kui lõunavool tugevneb, siis saabuvad õhumassis tõuseb veel paar-kolm kraadi kõrgemale.

Kui neljapäeval madalrõhulohk üle Eesti liigub, siis sajab vihma. Kui kõrgrõhkkond jõulisem on ja paigal püsib, siis on saju võimalus väiksem. Puhub võrdlemisi tugev lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval +6 kuni +11 kraadi.