Laupäeval jääme kõrgrõhuala loodeserva. Öösel võib veel kohati hoovihma sadada, päev tuleb sajuta. Kõrgrõhuala lääneservas ja läheneva madalrõhuala ees jõuab Eestisse väga soe õhumass. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 13..17, päeval 24..30 kraadi.

Pühapäeval eemaldub kõrgrõhuala kagusse ja Läänemerelt liigub madalrõhulohk Eesti suunas. Öö ja ennelõuna on sajuta, kuid pealelõunal suureneb saartel vihma ja äikesevõimalus ning õhtul sajab mitmel pool hoovihma ja on äikest. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul, kuid äikesepilvede all võib olla tugevaid üle 20 m/s puhanguid. Sooja on öösel 14..19, päeval 25.. 30 kraadi.

Esmaspäeva öösel liigub madalrõhulohk üle Eesti. Sajab vihma, on äikest. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul, äikesega kaasneb tugevaid puhanguid. Päevaks tugevneb Eesti kohal kõrgrõhuhari ja sadu edela poolt alates lakkab. Tuul pöördub läände ja edelasse. Õhutemperatuur on öösel 15..20, päeval 18..24 kraadi.

Teisipäeva öö on peamiselt sajuta, kuid päeval liigub üle Eesti järjekordne madalrõhulohk ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub mõõdukas edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 9..14, päeval 17..23 kraadi.

Kolmapäeval madalrõhulohk eemaldub ja õhurõhk tõuseb. Öösel sajab kohati, päeval on sajuhooge enam (sajuvõimalus 25-50%.). Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 9..14, päeval 18..22 kraadi.