Laupäeval kannab lõuna-edelavool niiskust enam idapoolsetesse maakondadesse (saju tõenäosus 75 kuni 90 protsenti) ja öösel võib seal ka sadu tugev olla. Lääne-Eestis on vihmahooge hõredalt (saju tõenäosus 25 kuni 50 protsenti). Läänekaare tuul on sisemaal nõrk, rannikul ulatub puhanguti 11 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, Lääne-Eestis võib kohati 5 kraadi ümbrusse langeda, päevased soojakraadid jäävad vahemikku 13 kuni 17 kraadi.

Pühapäeval koondub madalrõhkkond enam Soome, samal ajal laieneb üle Läänemere kõrgrõhkkonna serv. Öösel on vihma võimalus väiksem, päeval on laiguti üürikesi sajuhooge (saju tõenäosus valdavalt kuni 25, kohati 50 protsenti). Puhub lääne- ja loodetuul st ja loodest ning tugevneb. Märksa jahedama õhumassi sissetungi tõttu langeb temperatuur öösel 4 kuni 8 kraadini, rannikul jääb üle 10 kraadi. Päeval on sooja 13 kuni 15 kraadi.

Esmaspäeval jätkub kõrgrõhkkonna aeglane tugevnemine. Kuid kõrgemates õhukihtides püsib madalrõhkkonna mõju ning seetõttu kohatiste vihmahoogude võimalus püsib. Tuul pöördub põhjakaarde ja on puhanguline. Õhutemperatuur öösel on 4 kuni 9, rannikul kuni 13, päeval 12 kuni 15 kraadi.

Teisipäeval muutub kõrgrõhkkond mõjusamaks ka kõrgemates õhukihtides ja ilm on suuremal osal Eestist sajuta. Puhub võrdlemisi tugev põhjakaare tuul. Õhumass on jätkuvalt külm. Temperatuur langeb öösel 3 kuni 7, rannikul kuni 11 kraadini, päeval on sooja 12 kuni 14 kraadi.

Kolmapäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta. Puhub mõõdukas loodetuul. Õhutemperatuur öösel on 3 kuni 8, rannikul kuni 11, päeval 11 kuni 14 kraadi.

Neljapäeval jääb kõrgrõhkkond ülekaalukamaks. Kuid üle Skandinaavia põhjatipu liigub madalrõhkkond ja laieneb lõunaservaga Soome lahe ümbrusse ning tõstab edelatuule tugevaks. Läänevool toob soojema õhu ning ka niiskust. Nõrga saju võimalus on tänastel andmetel siiski vaid Eesti põhjaservas. Õhutemperatuur öösel on 3 kuni 8, rannikul kuni 11, päeval 14 kuni 16 kraadi.