Laupäeval madalrõhuala Eesti kohal täitub. Paljudes kohtades sajab hoovihma, päeval on äikesevõimalus. Puhub muutliku suunaga tuul 2-8 m/s, saartel loode- ja põhjatuul 4-10, puhanguti kuni 14 m/s, pärastlõunal pöördub tuul kõikjal põhja ja loodesse 4-10 m/s. Sooja on öösel 9 kuni 14, päeval 16 kuni 21 kraadi, vihmapilvede all paar kraadi vähem, teatab ilmateenistus.

Pühapäeval jääb Eesti väga aeglaselt Venemaale liikuva madalrõhuala lääneserva. Öösel sajab hoovihma kohati, päeval on sajuhooge laialdasemalt. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Sooja on öösel 8 kuni 14, päeval 15 kuni 19 kraadi.

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval jääb Eesti väheaktiivsesse madalrõhuvälja. Hoovihmad jätkuvad, kuid sajab harvemini ja sajuhood on nõrgemad, kui eelmistel päevadel. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on öösiti 7 kuni 13, päeviti 16 kuni 21 kraadi.

Neljapäeval jõuab Skandinaaviast Eesti kohale uue madalrõhuala idaserv. Öö on veel olulise sajuta, päeval lääne poolt alates läheb vihmale. Tuul pöördub päeva jooksul lõunakaarde ja veidi tugevneb. Sooja on öösel 7 kuni 11, saarte rannikul kuni 14, päeval 16 kuni 19, Ida-Eestis kuni 22 kraadi.

Reedeks jääb Eesti madalrõhuala lõunaserva. Paljudes kohtades sajab hoovihma. Puhub mõõdukas edela- ja läänetuul. Sooja on öösel 10 kuni 14, päeval 16 kuni 20 kraadi.