Laupäeva öö on pilves ja vihmane, päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hooti vihma. Kagu- ja lõunatuul 5-10 m/s, pöördub hommikul edelasse 7-13 m/s, saartel läände- ja loodesse puhanguti 15-17 m/s. Sooja on öösel 2 kuni 6, päeval 3 kuni 8, Kagu-Eestis kuni 10 kraadi, teatas EMHI.

Pühapäeval öösel eemaldub madalrõhkkond kirdesse ja Eesti kohal on väike kõrgrõhuala, mis mõjutab meie ilma kuni esmaspäeva keskpäevani. Selleks ajaks on Valgevenesse jõudnud lõunatsüklon, mille põhjaserv ulatub Eesti lõunapiirile.

Pühapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 5-11, öö hakul rannikul loodetuul puhanguti 15, hommikul tuul nõrgeneb ning pöördub päeval itta ja kirdesse. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 3, päeval 6 kuni 12 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni 3 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb. Lõuna poolt alates hakkab vihma sadama. Puhub kirde- ja idatuul 5-11, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 4 kuni 10, kohati kuni 12 kraadi.

Teisipäeval liigub lõunatsüklon üle Eesti Soome.

Teisipäeva öö on vihmane. Päeva edenedes lõuna poolt alates sajupilved hõrenevad. Idakaare tuul 4-10 m/s pöördub hommikuks edelasse 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on öösel 1 kuni 6, päeval 5 kuni 10 kraadi.

Kolmapäeval madalrõhuala mõju väheneb ja edelast tugevneb kõrgrõhuharja mõju. Neljapäeval ja reedel määrab Eesti ilma kõrgrõhuala lääne- ja edelaserv.

Kolmapäeva öösel võib veel kohati vähest vihma sadada (võimalik kohati ka lörts). Päev on sajuta. Puhub edela- ja lõunatuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 3. päeval 6 kuni 10, kohati 12 kraadi.

Neljapäeval ja reedel on sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 3-9 m/s, mis pöördub idakaarde ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 4, päeval 7 kuni 12, kohati 15 kraadi.