Laupäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta ja võrdlemisi selge taevaga. Tuul puhub valdavalt edelast. Lisandub soojemat õhku. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, päeval on sooja 23 kuni 26 kraadi, vaid meretuulega rannikul jäävad soojakraadid alla 20.

Pühapäeval laieneb Eesti kohale madalrõhkkonna serv ühes vihmahoogude ja äikesega ning avaldab südasuvisele soojale survet. Lõunakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 15, päeval 17 kuni 22 kraadi, Lõuna- ja ka Ida-Eestis võib soe õhumass veel vastu pidada ja õhusooja on 25 kraadi ümbruses.

Esmaspäeval liigub madalrõhkkond Botnia lahelt üle Soome itta ja selle servas sajab ka Eestis siin-seal hoovihma. Öösel puhub tugev edelatuul, päeval pöördub läände ja loodesse ning jääb pisut rahulikumaks. Madalrõhkkonna järel kandub meile jahedam õhumass. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, päeval 16 kuni 19, Kagu-Eestis kuni 22 soojakraadi.

Teisipäeval liigub Kesk-Euroopast madalrõhkkond Eesti kagupiiri poole. Tänastel andmetel aga suundub kaugema kaarega Venemaale ja selle ulatuslik sadu meile ei jõua või riivab vaid Lõuna- ja Ida-Eestit. Puhub jahe põhja- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 11, päeval 14 kuni 18 soojakraadi.

Kolmapäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Ööks taevas selgineb, päeval lisandub pilvi, kuid olulist sadu neist ei tule. Loodetuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 16 kuni 19 soojakraadi, jahedam on loodetuulele avatud rannikul.

Neljapäeval ulatub üle Eesti rahulik kõrgrõhuvöönd. Öö on selge, päevaks tekib pilverünki, aga ilm on enamasti sajuta. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 9, maapinna lähedal pole välistatud langus nullkraadi ümbrusse, päeval 16 kuni 19 kraadi, briisituulega rannikul on jahedam.