Homme tugevneb kõrgrõhkkond. Ilm on selgema taevaga ja kuiv. Üksnes õhtul tõmbub saartel taevas pilvisemaks. Tuul on valdavalt idakaarest ja nõrk. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -2, meretuulega rannikul kuni +2 kraadi. Päeval on sooja 5 kuni 10 kraadi, kirjutab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Laupäeva öösel ulatub külma kõrgrõhkkonna serv Eesti kohale. Selge ja rahuliku ilmaga langeb õhutemperatuur 0 kuni -5-ni, meretuulega rannikul kuni +3 kraadi. Päeval jõuab Läänemerele madalrõhulohk. Ennelõuna on sajuta, pärastlõunal pilvisus tiheneb ning õhtu poole võib vihma tibutada ning seda enamasti Eesti lääne- ja edelaservas. Kagutuul veidi tugevneb. Õhutemperatuur on 10 kuni 13, meretuulega rannikul kuni 7 kraadi.

Pühapäeval laieneb madalrõhkkond üle Läänemere ja vihmasadu laieneb üle Eesti. Puhub võrdlemisi tugev kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel +2 kuni +6, päeval 8 kuni 13 kraadi.

Esmaspäeval muutub madalrõhkkond aktiivseks ja liigub Soome lahe ümbrusse. Teisipäeval jääb Eesti ikka veel aktiivse madalrõhkkonna servaalale. Nädala esimestel päevadel sajab seetõttu aeg-ajalt vihma. Puhub tugev edelatuul, teisipäeva õhtul pöördub läände ja loodesse. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +6, päeval 7 kuni 12 kraadi.

Kolmapäeval madalrõhkkond eemaldub ja selle järel kandub loodevoolus külmemat õhku. Sajuhooge jääb harvemaks, kuid sekka võib ka lörtsi tulla. Puhub tugev loode- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +4, päeval 4 kuni 8 kraadi.

Neljapäeval madalrõhkkond eemaldub, kõrgrõhuhari tugevneb ja olulist sadu ei tule. Puhub võrdlemisi tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, päeval 7 kuni 10 kraadi.