Täna päeval tugevneb alates Lääne-Eestist lääne-, loodetuul puhanguti 15 m/s, rannikul 18 kuni 24 m/s, seisab ilmateenistuse hoiatuses.

Reedel liigub üle Eesti väike kõrgrõhuhari. Ilm on suurema sajuta, üksnes öö hakul võib Virumaal veidi lörtsi sadada. Puhub loodetuul puhanguti 14-17 m/s, pärast keskööd rahuneb. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi. Päev on samuti põhiliselt sajuta. Läänekaare tuul on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Õhtul võib Lääne-Eestis lörtsi ja vihma sadada ning seetõttu suureneb libeduseoht. Edelatuul tugevneb, survestajaks Skandinaavia põhjaaladele jõudev uus madalrõhkkond, kirjutab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Laupäeval liigub madalrõhkkond Põhja-Skandinaaviast Soome ja selle lõunaserv laieneb üle Eesti. Aeg-ajalt sajab - öösel valdavalt lörtsi, lääne pool vihma. Päeval on sajuhood enamasti vihmana, aga sekka võib ka lörtsi tulla. Edelatuul on tugev - puhanguid 12, rannikul 15 m/s, õhtul pöördub läände ja loodesse. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, saartel ja läänerannikul kuni +5, päeval +3 kuni +7 kraadi.

Pühapäeva päeval muutuvad ilmaolud talvisemaks

Temperatuuri languse tõttu suureneb teedel libeduseoht ja sõiduolusid halvendab ka päeva jooksul järjest tugevamaks tõusev tuul.

Pühapäeval suundub aktiivne madalrõhkkond edasi Venemaale ja Eestit katab selle lääneserv. Öösel sajab vihma ja lörtsi. Lääne- ja loodetuul järk-järgult tugevneb, hommikuks on rannikul puhanguid 15, saartel kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on öö hakul 0 kuni +4, hommikuks langeb sisemaal -1 kraadini. Päeva jooksul tuul järjest tugevneb. Loode- ja põhjatuule puhanguid on rannikul 20, saartel 23 m/s. Õhtul on ka sisemaal puhanguid 15, saartel ja rannikul paisub tormiks, puhangud võivad ulatuda kuni 25, Läänemerel 28 m/s. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja lund, tänastel andmetel on sajuhulk sisemaal enamasti nõrk, tugevam võib sadu olla Virumaal. Õhutemperatuur on ennelõunal -1 kuni +1, pärastlõunal langeb kuni -3-ni.

Esmaspäeval eemaldub madalrõhkkond kaugemale Venemaale ja samal ajal laieneb Skandinaaviast kõrgrõhkkond üle Läänemere. Kahe rõhuala piirimail lõõtsub öösel väga tugev loode- ja põhjatuul, puhanguid on sisemaal 15, pole välistatud kuni 18 m/s, rannikul 23, võimalikud kuni 25 m/s ulatuvad tuuleiilid. Vahetevahel sajab lund, saarte rannikul ka lörtsi. Päeval on sajuhooge hõredalt. Tuul annab järele alles õhtupoolikul. Õhutemperatuur on ööpäeva jooksul 0 kuni -5, meretuulega rannikul kuni +1 kraadi.

Teisipäeval liigub üle Eesti kõrgrõhuhari. Öö on rahulik. Kohati võib nõrka lund sadada. Selgema taeva all langeb temperatuur -3 kuni -8, meretuulega rannikul kuni +1 kraadi. Päeval jõuab Skandinaavia rannikule uus madalrõhkkond ja laieneb üle Soome. Pilved tihenevad ja pärastlõunal hakkab Lääne-Eestis lund ja lörtsi sadama. Edelatuul on ennelõunal nõrk, pärastlõunal tugevneb rannikuvetes. Õhutemperatuur on sisemaal -4 kuni +1 kraadi.

Kolmapäevaks toob madalrõhulohk lund ja lörtsi, Lääne-Eestisse ka vihma. On jäiteoht. Puhub tugev lõunatuul, päeval pöördub edelasse. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -3 kuni +2, ida pool -4 kuni -9, öö hakul võib veel paar kraadi külmem olla. Hommikuks õhutemperatuur tõuseb ja päeval on -2 kuni +3, saartel kuni +5 kraadi.

Neljapäevaks jõuab Läänemere õhuruumi uus aktiivne madalrõhkkond ja toob kaasa rohkelt niiskust. Kui madalrõhkkonna serva mööda kandub Eestisse ka soojemat õhku, siis tuleb sadu alla vihma ja lörtsina. Kui soe meist mööda suundub ja üle Eesti laieneb madalrõhkkonna jahedam pool, siis lisandub põhiliselt lund ja lörtsi. Tänastel andmetel on tõenäoline, et valdavaks kujuneb lörtsi- ja lumesadu ning vihma saavad põhiliselt saared ja läänerannik. Tuul puhub lõunakaarest ja võib tugev olla. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -3 kuni +3 kraadi.