Loode- ja põhjatuul on laupäeva öösel veel väga tugev, kuid päeva jooksul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval -1 kuni 1 kraadi, õhtul langeb, teatas Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituut (EMHI).

Pühapäeval ja esmaspäeval katab Läänemeremaid kõrgrõhuala. Ilm on peamiselt sajuta. Puhub mõõdukas põhja- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -10, ööl vastu esmaspäeva kuni -13, päeval 0 kuni -6 kraadi.

Teisipäeval ulatub kõrgrõhuvöönd üle Läänemere. Ilm on enamasti sajuta, vaid Eesti kagunurgas võib veidi lund sadada. Puhub nõrk põhja- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel -7 kuni -13, päeval 0 kuni -5 kraadi.

Kolmapäeval laieneb Skandinaaviasse madalrõhkkonna serv ja kõrgrõhuala taandub Läänemere äärest lõuna poole. Ilm püsib sajuta. Tuul pöördub edelasse ja lõunasse ning tugevneb päeva jooksul. Öine õhutemperatuur langeb -8 kuni -15 kraadini, päeval on -4 kuni 1 kraadi.

Neljapäeval liigub madalrõhulohk Läänemerele ja võib Lääne-Eestisse lund ja lörtsi tuua. Lõunatuul on võrdlemisi tugev. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -3 kuni -9, Ida-Eestis -9 kuni -14, päeval 0 kuni -4 kraadi.

Reedel liigub madalrõhulohk Eesti kohale. Siin-seal sajab lund ja lörtsi, saartel ka vihma, sadu muutub intensiivsemaks õhtu poole. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -1 kuni -5, Ida-Eestis -7 kuni -12, päeval -2 kuni 2 kraadi.