Kõrgrõhkkond on eemaldumas Venemaale ja Skandinaavia lõunaosast liigub madalrõhulohk itta. Neljapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaare, päeval muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on öösel 13 kuni 17, päeval 21 kuni 27 kraadi.

Reedel areneb Skandinaavia kohal uus nõrk kõrgrõhuala ja nädala viimane tööpäev on vähese ja vahelduva pilvisusega ja peamiselt sajuta. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on öösel 10 kuni 16, päeval 20 kuni 26 kraadi.

Laupäeval taandub seegi kõrgrõhuala aeglaselt Venemaale. Samal ajal areneb Läänemere kohal põhja-lõunasuunaline madalama rõhuga vöönd. Laupäeva öö on sajuta, päeval sajab mitmel pool hoovihma, on äikest. Puhub mõõdukas kagutuul, kuid äikese ajal on tuul puhanguline ja tugevam. Sooja on öösel 11 kuni 16, päeval 19 kuni 25 kraadi.

Pühapäeval ja esmaspäeval jääme Venemaale taanduva kõrgrõhkkonna ja lõuna poolt läheneva madalrõhula piirialale. Ilm on vihmane, äikeseline ja soe, sest piki madalrõhkkonna idaserva lisandub veelgi soojust juurde. Mitmel pool sajab hoovihma, on äikest, millega kaasnevad tugevad tuulepuhangud. Sooja öösel 14 kuni 19, päeval 22 kuni 29, saartel esmaspäeval 18 kuni 20 kraadi.

Teisipäeval sirutub edelast põhja suunas kõrgrõhuhari ja kolmapäeval on kõrgrõhkkonna kese Edela-Eesti kohal.

Teisipäeva öösel sajab veel hooti vihma, kuid päev on olulise sajuta. Puhub mõõdukas edelatuul. Sooja on öösel 11 kuni 17, päeval 19 kuni 24 kraadi.

Kolmapäeval on sajuta ilm. Puhub nõrk läänekaare tuul. Sooja on öösel 9 kuni 13, päeval 19 kuni 23 kraadi.