Homme, laupäeval jätkub õhurõhu tõus, kuid madalrõhkkonna serv püsib Eesti kohal. Öösel sajab ikka vahete-vahel lund. Ennelõunal on saju võimalus väiksem, pärastlõunal sajab aga kohati lund, suurem on tõenäosus saartel ja põhjarannikul. Tuul vaibub, vaid saartel ja põhjarannikul ulatub öö hakul põhja- ja loodetuul puhanguti 13 m/s. Õhumass on külm, kuid pilvisema ilmaga on temperatuur öösel -10..-15, hommikuks on tingimused pilvede hõrenemiseks soodsamad ja siis langeb -20°C-ni, päeval tõuseb -9..-12°C-ni, vaid jäävabalt vee kohalt puhuva tuulega rannikul on leebem.

Pühapäeval jääme madalrõhkkonna mõjusfääri. Öösel on sajuhooge vaid üksikuid, päeval laialdaselt. Öösel puhub mõõdukas läänekaare tuul, päeval ulatuvad saartel ja põhjarannikul puhangud 15 m/s. Õhutemperatuur öö hakul -14..-19, kohati langeb alla -20°C, hommikuks õhutemperatuur veidi tõuseb, päeval -5..-10°C, Saaremaa ja Hiiumaa läänerannikul võib kõrgemale tõusta.

Esmaspäeval laieneb üle Skandinaavia ja Läänemere madalrõhkkond ja selle serva mööda kandub läänekaarest meile veidi pehmem õhumass. Lund sajab öösel põhiliselt Lääne-Eestis, hommikul ja päeval on sadusid laialdasemalt. Õhutemperatuur on öösel -12..-17, selgema taeva all võib paar-kolm kraadi madalamale langeda, päeval tõuseb saartel ja Lõuna-Eestis -2..-7, Tallinn-Tartu joonest ida pool -9..-13°C-ni.

Teisipäeval kandub madalrõhuvöönd ühes lumepilvedega üle Eesti. Tuul puhub öösel läänekaarest, päeval pöördub põhjakaarde ning võib saartel ja rannikul tugevneda. Õhutemperatuur on öösel -7..-11, kohati võib -15°C ümbrusse langeda, päeval kuni -8°C. Külma jõulisemal sissetungil jääb päevane temperatuur alla -10°C.

Kolmapäev tuleb tugevneva kõrgrõhkkonna tingimustes suurema sajuta ja rahulik. Põhjakaarest kandub märksa külmemat õhku. Temperatuur langeb öösel -8..-13, selgema taeva all -17..-22°C-ni, päeval on -6..-11, Ida-Eestis võib jääda -15°C ümbrusse.

Neljapäeval katab Eestit kõrgrõhuala. Ilm on üksikute lumehoogudega ja rahulik. Õhutemperatuur langeb öösel -14..-19, selgema taeva -20°C-st madalamale, päeval on -8..-13, Lõuna-Eestis võib jääda alla -15°C.

Reedel püsib kõrgrõhuala ülekaal, kuid kohatise lumesaju võimalus püsib. Õhuvool pöördub läänekaarde ja krõbedam külm eemaldub. Õhutemperatuur on öö hakul -10..-15, Lõuna-Eestis võib kuni -18°C-ni langeda, hommikuks õhutemperatuur tõuseb, päeval on -2..-7°C.