Homme liigub Skandinaaviast Soome madalrõhulohk ja selle sajupilved kanduvad üle Eesti. Sajab nõrka vihma oodata on udu. Öö hakul ulatuvad lõunatuule puhangud veel 12, rannikul kuni 15 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb. Õhtul võivad Saaremaa ja Hiiumaa rannikul puhangud uuesti veidi tugevamad olla. Õhutemperatuur on öösel +1..+5, päeval on sooja 3..6, saartel ja läänerannikul kuni 8°C.

Laupäeva päeval jõuab üle mere järgmine madalrõhulohk ja toob niiskust lisaks. Öösel ja ennelõunal tuleb üksikuid vihmasabinaid. Pärastlõunal muutub sadu intensiivsemaks ja sekka võib ka märgi helbeid tulla. Kagutuul tugevneb ning õhutemperatuur on 2..6, öösel võib selgimiste korral sisemaal aga 0°C lähedale langeda.

Pühapäeval suundub madalrõhulohk üle Eesti. Öösel sajab põhiliselt vihma, sekka võib sekka ka lörtsi tulla. Tuul pöördub läände. Päeval on sadusid harvem. Tuul pöördub õhtu poole taas lõunakaarde. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 1..6 ja taas tuleb öösel arvestada võimalusega, et sisemaal paariks tunniks selgineva taeva all jahtub õhk 0°C lähedale.

Esmaspäeval jõuab Taani väinade kohale võrdlemisi aktiivne madalrõhkkond ja selle idaserv laieneb Läänemerele. Tihedam sadu tõenäoliselt enne õhtut Eestini ei ulatu. Meil võib vaid kohati veidi vihma ja lörtsi tulla. Küll aga tugevneb kagu- ja idatuul. Õhutemperatuur on öösel 0..+4, päeval 1..4°C.

Teisipäeval liigub madalrõhkkond Lõuna-Rootsi ja selle idaserv ulatub üle mere. Sajab vihma ja lörtsi, õhtu poole võib lörtsisadu tihe olla. Kagutuul on paisub tugevaks. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, sisemaal võib üksikutes kohtades pisut ka alla 0°C langeda, päeval 1..5°C.

Kolmapäeval haarab madalrõhkkond suure tõenäosusega kogu Läänemere ümbruse oma mõjusfääri. Sajab vihma ja lörtsi, sadu on intensiivne. Tänase prognoospildi kohaselt jääb Eesti tsükloni idaserva. Sajab lörtsi ja vihma. Sadu on intensiivne ja sisemaal tekib maha tõenäoliselt märja lume kiht. Kagutuul on öösel veel tugev, päeva peale nõrgeneb. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0..+3, saartel ja läänerannikul kuni +6°C.

Neljapäeval tekib Läänemerel uus osatsüklon, päevaks liigub see Soome edelaossa. Tsükloni idaserva mööda jõuab meile soojemat õhku ja sadu läheb üle vihmaks, vaid Virumaal tuleb hommikuni lörtsi. Sadu on intensiivne. Tuul pöördub edelasse. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, päeval 3...6°C.