Kolmapäeval püsib Skandinaavia kohal madalrõhuala, millega liitub Musta mere äärest liikvele läinud osatsüklon. Lõunatuul nõrgeneb öösel. Sajab peamiselt vihma, sadu on intensiivsem päevasel ajal Ida-Eestis. Õhutemperatuur on +3...+7ºC , prognoosib EMHI.

Neljapäeval liigub nõrgenev tsüklon üle Eesti Soome poole. Ajuti sajab peamiselt vihma. Puhub lõunakaare tuul, õhtul pöördub tuul saartel loodesse ja tugevneb veidi. Õhutemperatuur on +3...+7ºC.

Reedel järgneb üle Lõuna-Skandinaavia ja Läänemere uus tsüklon, mille kese liigub Eesti−Läti piiri lähedalt itta. Lörtsisadu võib tabada peamiselt Lõuna- ja Kesk-Eestit. Tuul pöördub päeval põhja ja loodesse ja võib õhtul tugevneda. Õhutemperatuur on öösel −2...+4 piires, päeval +2...+6ºC.

Laupäeval pöördub õhuvool tänu põhjalaiustel liikuvatele madalrõhualadele edelasse. Sajuvõimalus on suurem päeval. Edelatuul tugevneb. Öösel on õhutemperatuur −2...+4, päeval 4...7ºC.

Pühapäeval liigub Põhjamerelt Skagerraki kohale järgmine tsüklon. Läänemerel püsib tugev edela- ja lõunatuul. Vihma võimalus on öösel suurem idapoolsetes maakondades, päeval Lääne-Eestis. Öösel on +1...+5, päeval 5...8ºC.

Esmaspäeval püsib täituv tsüklon Skandinaavia kohal. Aeg-ajalt sajab vihma. Lõunakaarte tuul nõrgeneb. Öösel on õhusooja +3... +7, päeval 6...8ºC.

Teisipäeval liigub tsükloni kese üle Soome ida poole. Aeg-ajalt sajab vihma. Puhub edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on 4...8ºC.