Laupäeval liigub aktiivne madalrõhkkond Norra rannikule ja selle lohk ühes vihmapilvedega jõuab öösel Eesti kohale. Puhub edela- ja lõunatuul 7-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 13-17, puhanguti 23 m/s. Õhutemperatuur on 8 kuni 13 kraadi. Päevaks eemaldub madalrõhulohk Venemaale, pilved hõrenevad ja ilm on enamasti sajuta.

Õhtul lisandub pilvi ja lühiajaliste vihmahoogude võimalus suureneb. Puhub tugev edela- ja läänetuul, puhanguid on sisemaal 15, rannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on 14 kuni 16 kraadi.

Pühapäeval on tõusva õhurõhu foonil vaid üksikuid sajuhooge, mille tõenäosus on kohati 25-50 protsenti. Lääne- ja edelatuul on ikka võrdlemisi tugev, puhanguid 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 14 kuni 17 kraadi.

Esmaspäeval liigub üle Skandinaavia põhjaosa järjekordne osatsüklon. Eestist lõuna pool on aga valdavaks kõrgrõhuala. Kahe rõhuala piirimail on meil kohatiste vihmahoogudega ilm. Saju tõenäosus on ligi 50 protsenti. Puhub tugev edela- ja läänetuul, puhanguid 15, rannikul kuni 18 m/s, õhtul pöördub loodesse. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, päeval on 14 kuni 17 kraadi.

Teisipäeval on tõusva õhurõhu foonil saju võimalus väiksem. Tuul pöördub loodesse ja põhja ning nõrgeneb tasapisi. Õhumass asendub jahedama vastu. Temperatuur langeb öösel selgineva taeva all 4 kuni 9 kraadini, rannikul on sooja üle 10 kraadi, päeval on sooja 10 kuni 14 kraadi.

Kolmapäeval jätkub kõrgrõhkkonna tugevnemine ja ilm on sajuta. Põhjakaarest lisandub külmemat õhku. Öine miinimum langeb 0 kuni +6 kraadini, päevane maksimum tõuseb 10 kuni 13 kraadini.

Neljapäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta. Öö on vaikne ja jahe. Öine miinimum langeb sisemaal 0 kraadi ümbrusse, rannikul on sooja üle 5 kraadi. Päeval läheneb Läänemerelt madalrõhulohk, sajupilved veel ei jõua. Tuul pöördub aga edelasse ja tugevneb veidi. Õhutemperatuur tõuseb 10 kuni 14 kraadini.

Reedel võib Botnia lahe rannikul tekkida väike osatsüklon ja selle eeldatav trajektoor on üle Läänemere idaranniku kagusse. Sel juhul jõuavad Eesti kohale vihmapilved, öine õhutemperatuur jääb üle null kraadi, päeval tõuseb üle 10 kraadi.