Homme ulatub üle Eesti kuivema ilmaga kõrgrõhuhari. Öö on selgem ning taimi võib nõrk külm ohustada. Päevasel ajal on väike hoovihma võimalus. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 5, maapinnal kohati 0 kuni -2, vaid meretuulega rannikul on mahedam, päeval 12 kuni 17 kraadi.

Kolmapäeval läheneb lõuna poolt madalrõhkkond, kuid see suundub piki Venemaa lääneserva põhja poole ja ühes sellega ka laussajuala. Eestis tuleb vaid kohati hoog vihma. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 10, päeval 12 kuni 17 kraadi.

Neljapäeval tugevneb kõrgrõhuala mõju ja ulatub ka reedel üle Eesti. Ilm on sajuta ning vaikne. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 9, ööl vastu neljapäeva langeb maapinnal kohati nul kraadi lähedale. Päeval on sooja 13 kuni 18, reedel kuni 20 kraadi.

Laupäeval liigub üle Läänemere madalrõhulohk. Öö on sajuta, päeval suureneb hoovihma võimalus. Puhub nõrk lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 16 kuni 21 kraadi.

Pühapäeval liigub jõulisem madalrõhulohk Poolast üle Balti riikide kirdesse. Edelavoolus lisandub niiskust. Vihma tuleb laialdasemalt ja sajuhood on intensiivsemad. Puhub nõrk lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 14 kuni 19 kraadi.

Esmaspäeval on kõrgrõhuharja mõju veidi tugevam ja hoovihma võimalus on kohatine. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, päeval 15 kuni 20 kraadi.