Kolmapäeval taandub rohkete sadudega frontaaltsoon Eesti kohalt ida poole, sajud lõpevad viimasena jaaniõhtuks Lämmijärve ääres. Mujal on saju tõenäosus järkjärgult vähenemas. Puhub põhjakaare tuul. Öösel on sooja 7..12, päeval 14..20 kraadi, teatas EMHI.

Neljapäeval on tõenäoline, et Musta mere ääres peatunud tsüklon mõnevõrra aktiviseerub ning frondi sadude tsoon pöördub päeva jooksul alates Lõuna-Eestist meie peale tagasi. Puhub peamiselt kirdetuul. Öösel on sooja 6..13, päeval 18..21, Ida-Eestis kuni 24 kraadi.

Reedel saab lõunatsükloniga seotud soe ja niiske õhk vähemalt Ida-Eestis valitsevaks. Saju tõenäosus on öösel suur, päeval mõnevõrra kahaneb. Puhub muutliku suunaga tuul. Öösel on 9..15, päeval 17..23 kraadi, Ida-Eestis võib maksimum olla kõrgem.

Laupäeval tekib tõenäoliselt uus osatsüklon Ukraina või Valgevene kohal ja liigub põhja poole, tuues päevaks uusi rohkeid sadusid. Tuul on muutliku suunaga. Öösel on 10..16, päeval 15..22 kraadi.

Pühapäeval võib suurte temperatuuri kontrastide tsoonis Peipsi taha saabunud osatsüklon süveneda. Sajud intensiivistuvad,on äikest, päeva lõpuks sajud hõrenevad. Loodetuul tugevneb. Öösel on 10..15, päeval 14..20 kraadi.

Esmaspäeval määrab ilma Valge mere kanti taandunud tsükloni tagalas valitsev jahe loodevool. Kohati sajab lühiajalist vihma. Öösel on 9..14, päeval 14..20 kraadi.

Teisipäeval hoiab võrdlemisi tugevat põhjakaarte tuult järgmine Aasovi mere lähedalt Venemaa keskaladele saabunud tsüklon. Intensiivsed sajud ja äikesed võivad ulatuda Ida-Eestisse. Öösel on sooja 8..13, päeval 11..19 kraadi.