Homme on Eesti kohal väheaktiivne rõhuväli. Kohati sajab veidi lund ja lörtsi ning võib ka vihma tibutada. Püsib jäiteoht! Hilisõhtul muutub Virumaal lumesadu laialdasemaks. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -4, päeval -1 kuni +1 kraadi.

Pühapäeval tugevneb Põhja-Venemaa kohal kõrgrõhkkond ja üle Läänemere lõunavete laieneb madalrõhuala. Kahe rõhuala piirimail sajab öösel ja ennelõunal vahete-vahel lund, rannikul ka lörtsi, aga sadu on enamasti nõrk. Pärastlõunal sajuhood hõrenevad. Ida- ja kirdetuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -5, rannikul võib nullilähedane olla, päeval 0 kuni -4, saartel kuni +1 kraadi.

Esmaspäeval laieneb kõrgrõhkkond Venemaa põhjaalade kohalt üle Soome Skandinaaviasse ja selle edelaserv ulatub Läänemere äärde. Üksikutes kohtades sajab veidi lund. Puhub tugev ida- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, Ida-Eestis kuni -12, päeval -5 kuni -10 kraadi.

Teisipäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta. Ida- ja kagutuul nõrgeneb. Eesti kohale kandub kirdevoolus külma juurde ja selgineva taeva all langeb õhutemperatuur -10 kuni -16, Ida-Eestis -20 ümbrusse, päeval tõuseb -7 kuni -12-ni, idaservas võib jääda -15 lähedale.

Kolmapäeval külma kõrgrõhkkonna mõju suureneb. Ilm on sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on -10 kuni -16, Ida-Eestis võib ikka -20 kraadini langeda, päeval tõuseb -5 kuni -10 kraadini.

Neljapäev püsib kõrgrõhuvööndi mõjul sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on öösel -7 kuni -12, Lõuna-Eestis langeb -15 ümbrusse, päeval tõuseb -2 kuni -7 kraadini.

Reedel katab kogu Põhja-Euroopat suur kõrgrõhuala ja selle servas on Eesti ilm sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -10, selgema taeva all kohati kuni -14, päeval -2 kuni -7 kraadi.