Homme on taevas vaid õhukest pilvevinet ja ilm on kuiv. Tuul pöördub öösel läänekaarest lõunakaarde ja on nõrk, päeval tugevneb kagu- ja idatuul ning seda eelkõige saartel. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, rannikul kuni 16, päeval 23 kuni 25 kraadi, vaid saarte rannikul on pisut jahedam.

Esmaspäeval läheneb merelt madalrõhulohk, mis tõenäoliselt pärastlõunal jõuab ühes hoogsajupilvede ja äikesega Saare- ja Hiiumaale ning õhtul mandri lääneserva. Sel juhul saab suurem osa Eestist nautida lõunakaarest lisanduvat sooja ning veel sajuta ilm. Tuul on öösel võrdlemisi tugev ja puhub kagust, päeval puhub lõunakaarest ja nõrgeneb, kuid äikese korral on tugevate tuuleiilide oht. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, saartel kuni 19, päeval 24 kuni 27 kraadi, õhtu poole langeb saartel alla 20 kraadi.

Teisipäeva öösel liigub madalrõhulohk ühes hoovihma ja äikesega Eesti kohale. Tuul pöördub läänekaarde ja on mõõduka tugevusega. Õhutemperatuur on pilvise taeva all 11 kuni 16, öö hakul Ida-Eestis kuni 20 kraadi. Päeval suundub madalrõhulohk ühes vihmahoogude ja äikesega Peipsi poole ja keskpäeval saartest alates muutub pilvekiht hõredamaks ja saju võimalus väheneb. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Läänekaarest saabuv õhumass on märksa värskem ja õhutemperatuur piirdub vaid 15 kuni 20 kraadiga.

Kolmapäeval suundub üle Eesti kuivema ilmaga kõrgrõhuhari. Öö on sajuta, päeval võib arenevatest pilverünkadest kohati hoog vihma tulla. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, päeval tugevneb saartel ja läänerannikul edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, rannikul kuni 15, päeval 18 kuni 21 kraadi.

Neljapäeval koondub Peipsi taha kõrgrõhkkond, Läänemerele aga laieneb Skandinaaviast madalrõhkkonna serv. Üksikute vihmahoogude võimalus on eelkõige läänepoolsetes maakondades. Kahe rõhuala piirimail tugevneb lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, rannikul kuni 17, päeval 19 kuni 21 kraadi.

Reedel püsib Eesti kahe rõhuala piirimail. Kuid lähemale nihkuv madalrõhulohk võib pilvede arenguks tugevama lisatõuke anda ning soosida laialdasemalt vihmahooge. Puhub võrdlemisi tugev lõuna- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, rannikul kuni 17, päeval 17 kuni 20 kraadi.