Täna hommikul on ilm üldiselt päikeseline, kuid pigem külmavõitu, õhutemperatuur on -1 kuni 3 kraadi. Päeva jooksul aga katavad taeva pilved ja Lõuna-Eestis hakkab koguni lund sadama. Tuul siiski väga tugevaks ei lähe.

Homme öösel on jätkuvalt külma -4 kuni -9 kraadi ja kohatu koguni kuni -14 kraadi. Kes aga jalutama minna soovib, selle jaoks on laupäev selle nädalavahetuse parim päev, sest taevas on selge, tuul nõrk ja sooja 2 kuni 6 kraadi. Rannikul võib õhutemperatuur jääda 0 kraadi juurde.

Pühapäeval hakkab ilma minema jälle koledamaks ja Lõuna-Eestis lausa talviseks, sest seal hakkab sadama lund ja lörtsi. Veel ei ole päris kindel, kas sama hakkab juhutma ka Põhja- ja Loode-Eestis. Idast ja kirdest tõuseb aga tuul. Öösel on õhk jätkuvalt külm, jäädes vahemikku -2 kuni -7 kraadi, Põhja-Eestis ka kuni -10 kraadi. Päeval on sooja 0 kuni 3 kraadi, juhul kui Põhja-Eestis lund ja lörtsi ei saja, siis kuni 5 kraadi.

Ka esmaspäevane ilm tuleb talvine. Kuni õhtuni puhub tugev loodetuul. Öö tuleb esmaspäeval pilvine ning lume- ja lörtsihoogudega, päeval muutub taevas lääne poolt alates selgemaks ja sadu järk-järgult lakkab. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni 1 kraadi, päeval -1 kuni 4 kraadi.

Teisipäeval ei saja ja taevas on selge. Öösel langeb õhutemperatuur -2 kuni -7, kohati kuni -10 kraadini, päeval tõuseb 1 kuni 6 kraadini. Tuul puhub öösel läänest, päeval pöördub lõunakaarde ja on mõõduka tugevusega.

Kolmapäeval võib jälle sadada. Lõunakaarest puhuv tuul läheb tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5 kraadi, Kirde-Eestis kuni -8, päeval jääb temperatuur 0 kuni 6 kraadi vahele.