Homme katab Eestit kõrgrõhuvöönd. Ilm on sajuta, selge taeva ja nõrga tuulega. Õhutemperatuur on öösel sisemaal 0..-4, rannikul kuni +3, päeval 10..14, meretuulega rannikul kuni 6°C.

Kolmapäeva öösel püsib kõrgrõhuvööndi mõjul sajuta ja rahulik ilm. Selge taeva all langeb õhutemperatuur sisemaal 0..-3, rannikul +3°C-ni. Päev on samuti sajuta. Ennelõuna on ka võrdlemisi päikeseline. Pärastlõunal tõmbub taevas pilvisemaks, sest lõuna poolt läheneb madalrõhkkond, mille vihmasadu jõuab tõenäoliselt õhtul Eesti lõunaossa. Tuul pöördub itta ja kirdesse ning muutub tuntavamaks. Õhutemperatuur tõuseb 10..13, meretuulega rannikul kuni 7°C-ni.

Neljapäeval möödub Eesti kagupiiri tagant madalrõhkkond ja selle sajupilved katavad põhiliselt Eesti lõuna- ja idaosa. Sajuta jääb tõenäoliselt Lääne- ja Loode-Eesti. Kirde- ja põhjatuul tugevneb puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel +1..+5, päeval 5..9, Lääne-Eestis kuni 12°C.

Reedel madalrõhkkonna mõju väheneb ja tõenäoline on kõrgrõhkkonna tugevnemine. Ilm on sajuta kuni õhtuni, mil läheneva madalrõhuvööndi tihedamad pilved võivad Lääne-Eestisse jõuda. Tuul on valdavalt idakaarest ja nõrk, õhtul tugevneb kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -3..+2, päeval 8..11°C, jahedam on meretuulega rannikul.

Laupäeval jõuab Läänemere õhuruumi madalrõhkkond. Sõltuvalt liikumise trajektoorist ja kiirusest jõuab sadu kas juba hommikuks või aeglasemal lähenemisel alles õhtuks. Tuul puhub kagust ja lõunast ning on võrdlemisi tugev. Õhutemperatuur on öösel -2..+3, saartel kuni +5, päeval 7..12°C.

Pühapäeval jääb Eesti madalrõhkkonna mõjusfääri. Sajab hoovihma. Tuul puhub suurema tõenäosusega lõunast ja edelast ning on tugev. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval 8..13°C.