Kolmapäeval suureneb Lõuna-Poola kohal pöörleva madalrõhkkonna mõju ning öösel võib Ida-Eestis olla äikest. Madalrõhuala põhjaserva mööda jõuab päevaks meile niiskemat õhku ja hoogsajupilvede arenguks on suuremad võimalused. Hoolimata sellest on hoovihma oodata vaid kohati. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur öösel 9 kuni 14 kraadi, päeval 22 kuni 27 kraadi, meremõjuga rannikul on jahedam.

Neljapäeval liigub madalrõhuala kese meile veidi lähemale, siiski on sajuvõimalus üsna väike. Öö on sajuta, päeval on sajuvõimalus suurem ning õhtul võib Lõuna-Eestis olla ka äikest. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur öösel 8 kuni 13, päeval 21 kuni 26 kraadi, meremõjuga rannikul all on jahedam.

Reedeks liigub madalrõhkkond üle Leedu- ja Läti Venemaa suunas ja meil selle vahetus läheduses sajab hoovihma, on äikest. Alla 50% on sajuvõimalus Hiiu- ja Saaremaal. Tuul pöördub põhja ja kirdesse ja on enamasti nõrk, üksnes saartel tugevneb õhtupoolikul puhanguti 14 m/s, samuti võivad äikesega kaasneda tugevamad tuuleiilid. Õhutemperatuur öösel 10 kuni 15, päeval 18 kuni 23, kohati rannikul ja sajupilvede all on 15 kraadi ringis.

Laupäeval eemaldub madalrõhkkond Venemaale ja Skandinaavia kohal tugevneb kõrgrõhuala. Öösel sajab veel siin-seal vihma, kuid päeval püsib sajuvõimalus veel vaid Ida-Eestis. Kirde- ja põhjatuul tugevneb, päeval ulatuvad tuulepuhangud põhjarannikul 15 m/s. Õhutemperatuur öösel 8 kuni 13, päeval 15 kuni 21, tuulepealsel rannikul 11 kuni 14 kraadi.

Pühapäeval tugevneb Skandinaavia kohal kõrgrõhuala, mis laiendab oma piire nii ida kui ka lõuna suunas. Edasi vähemasti kuni teisipäevani teeb meil ilma kõrgrõhuala.

Pühapäeval on sajuta. Puhub mõõdukas ida- ja kirdetuul. Õhutemperatuur öösel 5 kuni 10, rannikul kuni 13, päeval 16 kuni 22 kraadi, põhjarannikul on jahedam.

Esmaspäev on sajuta. Ida- ja kirdetuul nõrgeneb. Õhutemperatuur öösel 4 kuni 9, rannikul kuni 13, päeval 18 kuni 23 kraadi, põhjarannikul on jahedam.

Teisipäeval on sajuta ilm. Puhub nõrk või mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur öösel 7 kuni 12, saarte rannikul kuni 14, päeval 20 kuni 25 kraadi, meremõjuga rannikul on jahedam.