Laupäeval püsib arktilistel laiustel kõrgrõhuala, Venemaa lõunaosas madalrõhuala. Pärastlõunal on väike hoovihma ja äikesevõimalus. Tuul puhub kirdest ja idast. Öösel on 12 kuni 17, päeval 22 kuni 28 kraadi.

Pühapäeval arktiline kõrgrõhuala tugevneb, kuid ka Lõuna-Venemaa madalrõhuala püsib ning selle loodeserv ulatub Läänemerele. Pärastlõunal on kohati väike hoovihma ja äikesevõimalus. Tuul on muutlik. Öösel on 12 kuni 17, päeval 21 kuni 29 kraadi.

Esmaspäeval on Eesti kohal tõenäoliselt madalrõhuvöönd, mis ühendab Venemaal asuvat madalrõhuala Atlandilt lähenevat madalrõhualadega. Saju ja äikesevõimalus suureneb. Tuul pöördub valdavalt läänekaarde. Öösel on sooja 11 kuni 17, päeval 17 kuni 22, Ida-Eestis kuni 25 kraadi.

Teisipäeval võib Eestini ulatuda Kesk-Euroopas tekkinud kõrgrõhuala põhjaserv. Saju võimalus kahaneb. Puhub läänekaarte tuul.  Öösel on 7 kuni 13, päeval 18 kuni 23 kraadi.

Kolmapäeval võib Eestis ilma teha Skandinaavial püsiva tsükloni lõunaserv. Kohati on hoovihma võimalus. Puhub läänekaarte tuul.Öösel on 9 kuni 14, päeval 17 kuni 23 kraadi.

Neljapäeval üks madalrõhuala eemaldub kirdesse, järgmine läheneb Põhjamerelt. Saju tõenäosus suureneb õhtuks. Puhub edela- ja lõunatuul. Öösel on 8 kuni 14, päeval 16 kuni 22 kraadi.

Reedel määrab Põhja-Euroopas ilma ulatuslik mitmekeskmeline madalrõhuala ja selle lõunaservas saabub Eestisse niisket õhku. Vihma tõenäosus on suur. Edelatuul võib tugevneda. Öösel on 12 kuni 17, päeval 15 kuni 20 kraadi.