Homme suundub üle Nordkapi Venemaa põhjaalade suunas madalrõhkkond ja selle lohk riivab ka Soome lahe ümbrust. Öö ja hommikupoolik on sajuta, keskpäevast alates suureneb mandril hoovihma ja äikese võimalus (tõenäosus 25–50 protsenti, Ida-Eestis kohati kuni 75%).

Loodetavasti sajab enne vihma, kui välku lööma hakkab, kuna ilmateenistus hoiatab oma kodulehel ka, et Eesti metsades on suur tuleoht ja äärmiselt tuleohtlikud on Ida-Eesti metsad. Ida-Eestis tasub seega eriti tähelepanelik olla, kuna äikse tõenäosus on seal väga suur.

Öö vastu reedet on rahulik, päeval puhub läänekaare tuul, õhtul tugevneb põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 16, päeval 24 kuni 27 kraadi, meretuulega rannikul on jahedam.

Laupäeval on ilm sajuta

Laupäeval madalrõhulohk ühes pilverünkadega eemaldub, taevas selgineb ja ilm on sajuta. Tuul puhub valdavalt loodest ja põhjast 5–10, puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, päev on eelnevatest jahedam, 17 kuni 21 kraadi.

Pühapäeval jääb Eesti läänepoolse kõrgrõhkkonna ja ida pool oleva madalrõhkkonna piirimaile. Kohati võib hoovihma sadada (saju võimalus Ida-Eestis 25–50 protsenti). Puhub põhjakaare tuul puhanguti 12, saartel ja põhjarannikul 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, päeval 14 kuni 19 kraadi.

Esmaspäeval on Eesti kohal kõrgrõhuhari. Ilm on sajuta. Tuul on mõõduka tugevusega, puhub öösel põhjakaarest, päeval pöördub läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, maapinna lähedal langeb 0 kraadi ümbrusse, rannikul on mahedam, päeval 16 kuni 19 kraadi.

Ööl vastu teisipäeva võib öökülma tulla

Teisipäeval liigub üle Eesti madalrõhulohk, vihma tõenäosus suureneb 50-75 protsendini. Edelatuul tugevneb puhanguti 14, rannikul 17 m/s, õhtul pöördub tuul loodesse. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, maapinna lähedal on öökülmaoht, päeval on 15 kuni 20 kraadi sooja.

Kolmapäeval madalrõhulohk ühes sajuhoogudega eemaldub ja vihma võimalus on väike (kuni 25 protsenti). Läänekaare tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, kohati võib alla 5 kraadi langeda ja sel juhul on maapinna lähedal 0 kraadi oht, päeval 15 kuni 19 kraadi.

Neljapäeval liigub järgmine madalrõhulohk üle Soome ja selle servast võib ka meile vihma jõuda (tõenäosus 25%). Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, maapinnal võib kohati 0 kraadi lähedale langeda, rannikul kuni 13 kraadi, päeval 14 kuni 19 kraadi.