Homme tugevneb idapoolse kõrgrõhkkonna mõju. Üksikutes kohtades võib uduvihma tibutada, kuid suuremat sadu ei tule ja laiguti on ka selgemat taevast näha. Öösel tekib peamiselt Lääne-Eestis udu. Kagutuul öösel nõrgeneb ja päev tuleb juba mõõduka lõuna- ja kagutuulega. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 6, päeval 5 kuni 8 kraadi.

Neljapäeval suureneb taas läänepoolse madalrõhkkonna surve ning vastasseisus Venemaa kõrgrõhkkonnaga muutub kagutuul uuesti tugevamaks, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Ilm on enamjaolt sajuta, vaid saartel võib veidi tibutada. Lõunakaarest saabuv õhumass on suhteliselt soe. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6, päeval 3 kuni 6 kraadi.

Reedel püsib Eesti kohal kahe rõhuala vastasseis ning kagutuul on ikka võrdlemisi tugev. Märkimisväärset sadu ei tule. Õhumass asendub pisut jahedamaga. Õhutemperatuur on ööpäevaringselt Lääne-Eestis +1 kuni +5, Tallinn-Pärnu joonest ida pool öösel -1 kuni -5, päeval 0 kuni -2 kraadi.

Laupäeval jääb rõhkkondade vastasseis püsima. Kagutuul on jätkuvalt tugev ja nõrgeneb alles pärastlõunal. Ilm on valdavalt sajuta. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, saartel -1 kuni +3, päeval -2 kuni +3 kraadi.

Pühapäeval Venemaa kõrgrõhuala mõju väheneb ning lõunavoolus saabub niiskemat õhku juurde. Sellega seoses suureneb päeval ka sajuvõimalus, mandril lume ja lörtsina, saartel vihma näol. Puhub mõõdukas kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, saarte rannikul kuni +3, päeval -1 kuni +4 kraadi.

Esmaspäeval ja teisipäeval saab mõjusamaks läänepoolse madalrõhuala mõju, mis toob niiskust.

Esmaspäeval sajab mitmel pool — mandril enamasti vähest lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Puhub mõõdukas või nõrk kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on mandril öösel 0 kuni -5, päeval -1 kuni +1, saartel ööpäevaringselt 0 kuni +3 kraadi.

Teisipäeval sajab mitmel pool vihma, mandril kohati ka lörtsi. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, saartel ja Lääne-Eestis -1 kuni +3, päeval lääne poolt alates tõuseb Ida-Eestis 0 kuni +2, Lääne-Eestis +2 kuni +6 kraadi.