Ööl vastu homset sajab mitmel pool sajab hoovihma, võib olla äikest. Tihedamalt on sajuhooge Ida-Eestis, hommikuks saju võimalus väheneb. Puhub valdavalt edelatuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 9 kuni 15 kraadi.

Homme päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edelatuul 2-8 m/s, õhtul pöördub saartel lõunasse. Õhutemperatuur on 17 kuni 20 kraadi.

Ööl vastu teisipäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 2-8, saarte rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 5 kuni 10, rannikul kuni 15 kraadi.

Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 3-8, saartel puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 18 kuni 22 kraadi.

Ööl vastu kolmapäeva on vähese pilvisusega sajuta ilm. Kohati on udu. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 1-6 m/s. Õhutemperatuur on 7 kuni 12, rannikul kuni 15 kraadi.

Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt idakaare tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 18 kuni 23 kraadi.