Tallinki pressiesindaja Katri Linki sõnul pole torm Tallinki reisilaeva liiklust oluliselt mõjutanud. "Esinenud on väiksemaid hilinemisi. Eile öösel tühistati tugeva tuule tõttu ka mõnel reisil Ahvenamaal tehtav peatus," nentis Link. Ta lisas, et kaubalaevade Eesti-poolsed saabumised ja väljumised on tänaseks ümber suunatud Muuga sadamast Vanasadamasse. "Tugeva tuule poolt tekitatud lainetuse tõttu ei ole Muuga sadamas laeva sildumine võimalik," sõnas link ja lisas, et kliendid on muudatustest teadlikud.

Sünoptik Taimi Paljaku sõnul aga täna õhtul tormituul raugeb ja homme enam tuul laevaliiklust häirida ei tohiks.

Teisipäeva öösel eemaldub aktiivne madalrõhkkond Balti riikide idapiiri tagant Venemaa sisealade suunas ja selle lääneservas sajab öö hakul Eestis hooti lörtsi ja vihma, ida pool ka lund. Pärast keskööd sajuhood hõrenevad. Puhub väga tugev loode- ja põhjatuul, puhanguid on 15, rannikul kuni 24 m/s, pärast keskööd annab tuul pisut järele. Õhutemperatuur on -2 kuni ühe kraadini, rannikul kuni neli kraadi. Päeval jätkab madalrõhkkond aeglast kaugenemist ja sajuhooge on kohati (sisemaal lörts, lumi, rannikul ka vihm). Loode- ja põhjatuule puhanguid on ennelõunal veel 15, rannikul 18 m/s, pärastlõunal nõrgeneb, õhtul pöördub läände ja edelasse. Õhutemperatuur on jääb null ja kolme soojakraadi vahele, rannikul kuni ulatub õhutemperatuur viie kraadini.

Kolmapäeval öösel kõrgrõhuhari juba eemaldub, sest Skandinaaviast on teel uus madalrõhulohk. Sajupilved ühes vihma ja lörtsiga jõuavad juba öö hakul saartele, pärast keskööd mandrile, kus tuleb ka lund. Päeval liigub madalrõhulohk Eesti kohale. Sadu laieneb üle Eesti - Lääne-Eestis sajab enamasti vihma, ida pool põhiliselt lund ja lörtsi. Tänastel andmetel ei ole saju kogus suur. Tuul pöördub läänekaarest lõunakaarde ja on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel -5, saarte rannikul kuni +5, päeval nullist viie kraadini, Saare- ja Hiiumaal ning Lääne- ja Pärnumaal võib tõusta lausa kaheksa kraadini.

Neljapäeval tuleb Läänemere äärde uus ja aktiivne madalrõhkkond ning toob vihma, idapoolsetes maakondadesse algul ka lörtsi ja lund. Kagutuul paisub tugevaks. Õhutemperatuur on öösel Tallinn-Tartu joonest ida pool nulli ja -5 kraadi vahel, lääne pool jääb nulli ja nelja soojakraadi vahele, saartel on õhutemperatuur kuni 8, päeval kuni viis kraadi, saartel ja Edela-Eestis kuni kümme kraadi.

Reedel suundub madalrõhkkond edasi Venemaale. Öö hakul sajab sagedasti vihma, sisemaal võib sekka ka lörtsi tulla. Pärast keskööd saju võimalus väheneb. Tuul pöördub põhjakaarde ja võib põhjarannikul ja saartel lühiajaliselt tugev olla, sisemaal on tuul nõrk. Õhutemperatuur on kuni viis, saartel kuni kaheksa kraadi. Päeval saab üürikeseks mõjusamaks kõrgrõhuhari ja sajuhooge on harva. Tuul puhub põhjakaarest ja on nõrk. Õhutemperatuur on jääb nulli ja viie kraadi vahele, saartel on sooja kuni kaheksa kraadi.

Laupäeval jõuab Norra looderannikule uus aktiivne madalrõhkkond ja selle serva mööda kannab edelavool Läänemere äärde sooja õhumassi. Saju võimalus on öösel väike, päeval on nõrka vihma eelkõige saartel ja Loode-Eestis, õhtu poole võib ka sisemaal veidi vihma tibada. Tuul pöördub edelasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel kuni neli, saartel kuni kaheksa kraadi, päeval jääb viie ja kümne soojakraadi vahele.

Pühapäev tuleb madalrõhkkonna edelaservas vihmahoogude ja võrdlemisi tugeva edelatuulega. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel viie ja kümne kraadi vahel.