Kui täna mõni vihmasagar tulebki, siis võimalus selleks on Paljaku kinnitusel põhiliselt idaservas ja ka seal peaks see üürike olema. Tuul on nõrk. Sooja on 17 kuni 20 kraadi, vaid rannikul võib kraad-paar jahedam olla.

Laupäeva öö tuleb kõrgrõhkkonna tiiva all suuremal osal selge taevaga, kuiv, vaikne ja jahe. Õhutemperatuur langeb sisemaal viie kraadi lähedale, rannikul ja saartel on sooja 10 kuni 13 kraadi. Päeval eemaldub kõrgrõhuvöönd veidi ida poole, kuid suuremal osal Mandri-Eestist püsib ilm õhtuni ilus ja sajuta.

Lõunakaarest tuleb sooja ja termomeetrinäidud tõusevad 20 kuni 24 kraadini. Saartel annab tugevnev kagutuul märku survet avaldavast madalrõhkkonnast. Üle mere jõuavad tihedamad pilved ja pärastlõunal on ka vihmahood platsis. Sooja on siin napimalt – 16 kuni 19 kraadi. Õhtul liigub sadu mandrile, võib olla ka äikest.

Pühapäeva öösel liigub madalrõhulohk ühes vihmahoogudega üle Eesti. Pilvise taeva all on sooja 12 kuni 17 kraadi. Päeva peale tugevneb kõrgrõhuhari ja sajuhooge on vaid üksikuid, Lõuna-Eestis pole välistatud äike. Sooja on 20 kuni 24, Võru- ja Põlvamaal kuni 26 kraadi.

Esmaspäeval haarab madalrõhkkond enda hõlma ka Soome ja selle lõunaserva mööda liigub üle Eesti madalrõhulohk ühes vihmahoogudega. Sooja öösel 10 kuni 15, päeval 19 kraadi 24 kraadi.

Teisipäeval tugevneb Läänemere ääres kõrgrõhuhari. Üle Leedu ja Läti liigub Venemaa poole aga madalrõhkkond ja selle sajud võivad Eesti lõuna- ja idaserva riivata. Sooja öösel 8 kuni 13, Ida-Eestis 15 kraadi ümber, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Kolmapäeval muutub kõrgrõhkkond Põhja-Euroopas tugevamaks ja kui see tendents jätkub, püsib ilm sajuta ja mõõdukalt soe reedeni. Ilmamudelite viimaste päevade muutlik meel teeb aga ettevaatlikuks. Ikka ja jälle ilmub aeg-ajalt ilmakaardile uus tsüklon, mille rohkeid sadusid Läänemere äärde suunatakse. Seepärast tuleb kindlasti nädala vältel heita pilk uutele arvutustele.