Teisipäeval on Eesti kohal kõrgrõhuala ning ilm on sajuta. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on öösel 8..13, rannikul kuni 16, päeval 21..27°C.

Kolmapäeval liigub madalrõhkkond Läänemere lõunavete kohalt kirde poole ning selle vihmapilved ühes äikesega jõuavad päeval Eestisse. Sooja on öösel 14..18, päeval 25..30°C, rannikul kohati kuni 23°C.

Neljapäeva öösel kaugeneb madalrõhulohk ühes hoovihma ja äikesega Eestist kirde-ida suunas. Päevaks tugevneb lääne pool kõrgrõhuala, milles ilm on vähese pilvisusega ja sajuta. Tuul pöördub loodesse ning õhumass vahetub taas värskema vastu. Sooja on öösel 12..18, päeval 19..24°C.

Reedel liigub kõrgrõhkkond aeglaselt üle Soome lahe kagusse. Ilm on sajuta ja tuul nõrk. Jahedamas õhumassis langeb õhutemperatuur selgel ööl sisemaal 10°C ümbrusse, päikeselisel päeval tõuseb 19..23°C-ni.

Laupäeval jääme kõrgrõhuala lääneserva, kus öö on selge ja vaikne. Päeval tekib siin seal pilverünki, kuid püsib kuiv ilm. Puhub nõrk idakaare tuul. Sooja on öösel 8..14, päeval 20..25°C.

Pühapäeval ja esmaspäeval oleme kirde ja ida pool laiuva ulatusliku kõrgrõhuala servas. Ilm püsib sajuta ja on mõõduka idakaare tuulega. Sooja on öösel 9..14, rannikul kohati 17, päevased maksimumid 20..26°C.