Reedel püsib Eesti kohal kõrgrõhkkonna serv ühes sooja õhumassiga. Ilm on põhiliselt sajuta ja Lääne-Eestis valdavalt selge taevaga. Rannikule võib jahedatelt merealadelt udu jõuda. Idapoolsetes maakondades on pilvi rohkem ja pole välistatud, et pärastlõunasel ajal üksik vihmasabin ka tuleb. Puhub lõunakaare tuul 3 kuni 9 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 11, päeval tõuseb sisemaal 23 kuni 24 kraadini, meremõjuga rannikul kuni 15 kraadini ja kui udu ei haju, siis on veel jahedam.

Laupäeval kõrgrõhkkonna mõju väheneb. Öö on sajuta, päeval võib kohati hoog vihma tulla. Tuul on öösel mõõdukas ja läänekaarest, päeval nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 13, päeval 20 kuni 24, Põhja-Eestis 14 kuni 18 kraadi.

Pühapäeval on Eesti kohal väheaktiivne õhurõhuväli ja ilm on olulise sajuta. Tuul pöördub üürikeseks põhjakaarde ning meile jõuab üürikeseks pisut jahedamat õhku. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval tõuseb meremõjuga rannikul 12 kuni 13, sisemaal 17 kuni 19 kraadini.

Esmaspäeval ulatub Skandinaaviast kõrgrõhkkond Läänemere äärde, Eesti idapiiri taha aga nihkub loodevoolus madalrõhuvöönd. Kahe rõhuala piirimail tuleb öö selgema taevaga ja sajuta. Päeva peale areneb pilvi ja kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 3 kuni 5, Soome lahel kuni 9 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 15 kuni 20, meremõjuga rannikul kuni 12 kraadi.

Teisipäeval püsib Eesti kahe rõhuala piirimail - ida pool on nõrk madalrõhuvöönd ja lääne pool väike kõrgrõhuhari. Kohati võib hoog vihma tulla. Tuul on muutliku suunaga ja võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, selge taeva all võib veel kraad-kaks madalamale langeda, päeval 17 kuni 20, meremõjuga rannikul kuni 14 kraadi.

Kolmapäeval on Eesti kohal nõrk õhurõhuväli. Ilm on enamasti sajuta, vaid päeval on üksikute vihmahoogude võimalus. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, päeval 18 kuni 21, meremõjuga rannikul kuni 13 kraadi.