Homseks tiirleb madalrõhkkond Põhja-Euroopa kohal ja selle lõunaserv ulatub üle Eesti. Kohati on öösel sajuhooge, päeval arenevatest rünksajupilvedest on kõikjal suur hoovihma võimalus, võib esineda äikest. Puhub enamasti mõõdukas läänekaare tuul, kuid saartel ja Liivi lahel ning ka looderannikul võib puhanguid 14 m/s olla. Sooja öösel 9 kuni 14, päeval 17 kuni 20, sajuhoogude all vaid kuni 15 kraadi.

Laupäeval jääb Euroopa põhjaosa madalrõhkkonna mõjusfääri. Samal ajal tugevneb Kesk-Euroopa kohal kõrgrõhuala. Kahe rõhuala piirimail sajab meil mõnes kohas hoovihma. Edela- ja läänetuule puhanguid on rannikul 14 m/s. Sooja öösel 8 kuni 12, rannikul kuni 15, päeval 18 kuni 20 kraadi.

Pühapäeval saab mõjusamaks kõrgrõhkkond. Öö on sajuta, päeval sajab kohati hoovihma. Edela- ja läänetuul püsib võrdlemisi tugev, sisemaal on puhanguid 12, rannikul kuni 15 m/s. Sooja öösel 8 kuni 12, rannikul kuni 15, päeval 19 kuni 21 kraadi.

Esmaspäeval liigub madalrõhkkond Skandinaaviast mööda Soome lõunaserva alla. Sellega liikuvad sajupilved toovad Eestisse vihma. Pärastlõunal lääne poolt alates pilved hõrenevad ja saju võimalus väheneb. Öösel puhub edelatuul, päeval valdavalt läänetuul ja on tugev eelkõige Soome lahe ääres, puhanguid võib olla 15 m/s. Sooja öösel 9 kuni 14, päeval 17 kuni 21 kraadi.

Teisipäeval kaugeneb madalrõhkkond Venemaale ja Läänemere ümbruses tugevneb kõrgrõhkkond. Saju võimalus on väike. Lääne- ja loodetuul nõrgeneb. Sooja öösel 7 kuni 12, rannikul kuni 15, päeval 18 kuni 22 kraadi.

Kolmapäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta. Tuul vaibub. Sooja on öösel 6 kuni 11, rannikul kuni 15, päeval 21 kuni 23 kraadi. Vaid rannikul võib paar kraadi jahedam olla.

Neljapäeval püsib kõrgrõhkkonna ülekaal ja ilm on sajuta. Tuul pöördub lõunakaarde ja on nõrk. Sooja öösel 9 kuni 14, rannikul paar kraadi enam, päeval 21 kuni 25 kraadi. Vaid saarte rannikul on veidi jahedam.