Teisipäevaks taandub kõrgrõhkkond Eesti kohalt lõuna poole, kuid selle põhjaservas püsib meie ilm sajuta ja võrdlemisi selge taevaga. Õhutemperatuur langeb +4..+9, maapinna lähedal kohati 0°C ümbrusse, päeval sisemaal 21..24°C, meretuulele avatud rannikul kuni 15°C.

Kolmapäeval suundub üle Soome Venemaale madalrõhkkond ja selle serva mööda kandub ka meile pilverünki ja kohati võib hoovihma sadada. Öö tuleb mõõduka läänekaare tuulega ja õhutemperatuur on 6..11°C. Hommikul pöördub tuul loodesse ja põhja, pisut tugevneb ning kannab meile jahedamat õhku. Õhutemperatuur tõuseb vaid 14..18°C-ni, Eesti põhjaservas võib piirduda 12..13°C-ga.

Neljapäeval tugevneb külmas õhumassis tekkinud kõrgrõhuala. Pilverünki on hõredalt ja ilm on taas sajuta. Tuul nõrgeneb ning puhub öösel põhjakaarest. Temperatuur langeb õhus 0°C lähedale, maapinnal -1..-5°C-ni. Päeval pöördub tuul idakaarde ja on nõrk, õhk soojeneb 15..18°C-ni.

Reede öö on kõrgrõhkkonna mõjul sajuta, võrdlemisi selge taevaga ja mõõduka kagutuulega. Õhutemperatuur on 2..8, maapinnal kuni -3°C. Päeval kandub lõunakaarest niiskust lisaks ja pärastlõunal suureneb kohatiste hoovihmade võimalus. Kagutuul tugevneb veidi. Õhutemperatuur on 17..21°C, saarte rannikul võib paar kraadi jahedam olla.

Laupäeval koondub Skandinaaviasse madalrõhkkond ja laieneb üle Läänemere ning selle serva mööda jõuab Balti riikidesse märksa niiskemat õhku. Vahete-vahel sajab hoovihma. Puhub võrdlemisi tugev kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 6..11, päeval 19..21°C, saarte rannikul on paar-kolm kraadi jahedam.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond Läänemere rannikule ja selle idaserv katab Eesti hoovihmadega. Kagutuul on tugev lõunani, seejärel pöördub läänekaarde ja rahuneb. Õhutemperatuur on öösel 6..11, päeval 14..19°C.

Esmaspäeva öösel tugevneb üürikeseks kõrgrõhuhari ja suuremat sadu ei tule. Päevaks aga jõuab järgmine ports niiskemat õhku ja hoovihma tõenäosus on uuesti suur. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 6..11, päeval 14..19°C.