Pealinnas oli senine rekord 6,1 kraadi, mis mõõdeti 1994. aastal. Eile aga oli temperatuur koguni 7,4 kraadi. Pärnu puhul oli senine rekord 5,7 kraadi, mis mõõdeti 2013. aastal. Eile oli suvepealinnas sooja koguni 8 kraadi.

Narvas mõõdeti 2013. aastal 5,7 kraadi ja sama number vaatas vastu ka nüüd. Rekord jäi püsima Tartus - kui eile oli seal maksimaalselt 6,4 kraadi sooja, siis 1994. aastal 5,8 kraadi.

Täna on ilmateenistuse prognoosi kohaselt pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma ja lörtsi, õhtul Ida-Eestis ka lund. Pärastlõunal Loode-Eestist alates pilvisus hõreneb. Tuul pöördub loodesse ja tugevneb 7-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 8-14, puhanguti kuni 22 m/s, õhtul nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on 2 kuni 5 kraadi.

Maaleht kajastas, et täna lõppev aasta paistis silma eeskätt sellega, et tervelt kümme kuud olid soojemad paljuaastasest keskmisest.

Õhutemperatuuri maksimumiks mõõdeti 33 kraadi 28. juulil Mustvee külje all Tiirikojal. Tõenäoliselt on tegemist esimese korraga, kui aasta soojarekordi au kuulub Tiirikojale.

Kõige madalam õhutemperatuur oli –25,3 kraadi ja see pandi kirja 22. jaanuaril Väike-Maarjas.

Kuu keskmine õhutemperatuur oli paljuaastasest keskmisest ehk normist kõrgem kümnel kuul, sealhulgas ka täna viimast päeva kestvas detsembris.