Homme laieneb Läänemere lõunarannikule läheneva madalrõhkkonna põhjaserv Eestini. Pärast keskööd hakkab Liivi lahe ümbrusest alates sadama. Päeval sajab lörtsi ja vihma, väiksem on saju võimalus Kagu-Eestis. Tuul pöördub idakaarde ja päeval tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, päeval +2 kuni +4, Saaremaal ja Lõuna-Eestis kuni +7 kraadi.

Kolmapäeval liigub madalrõhkkond Poola rannikult piki Läänemerd põhja poole ja selle idaserva mööda lisandub meile soojust ja niiskust. Sajab tihedat lörtsi ja vihma, pärastlõunal saab suurem sadu läbi. Puhub tugev kagu- ja idatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +3, päeval +2 kuni +5, Virtsu-Tartu joonest lõuna pool kuni +7 kraadi.

Neljapäeval kaugeneb madalrõhkkond piki Botnia lahte põhja poole ja kujunevas edelavoolus püsib meie ilm mahedana. Kohati sajab veidi lörtsi ja vihma. Tuul pöördub edelasse ja on tugevam saartel ja looderannikul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +4, päeval +3 kuni +6 kraadi.

Reede tuleb tõusva õhurõhu foonil suurema sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval +2 kuni +5 kraadi.

Laupäeval püsib Eesti kohal rahuliku ilmaga kõrgrõhuvöönd. Kohati sajab lörtsi ja vihma. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2, päeval +2 kuni +5 kraadi.

Pühapäeval jätkub õhurõhu tõus ja ilm on suurema sajuta ning rahulik. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval +2 kuni +5 kraadi.

Esmaspäeval lähenevad madalrõhuvööndid nii lääne kui ida poolt ning nende vahetus läheduses püsib meil rahulik ilm. Sadu jõuab tänastel andmetel alles õhtul Kagu-Eestisse ja laieneb siis edasi põhja-kirde poole. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval +2 kuni +5 kraadi.