Homme liigub äge madalrõhkkond Kesk-Euroopast Riia lähistele ja selle põhjaserv katab Eesti paksude lumepilvedega, seisab EMHI nädalaprognoosis. Sadu on aeg-ajalt tugev. Tuiskab. Päeva peale saju intensiivsus väheneb. Kagu-Eestis võib ka vihma tulla ja siis on jäite oht suur. Puhub ida- ja kirdetuul 10-15, puhanguti 20, põhjarannikul kuni 25 m/s, päeva peale tuul nõrgeneb, vaid põhjarannikul on veel puhanguid 20 m/s. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2 kuni -7 kraadi, Eesti lõunaservas võib päeval null kraadi ümbrusse tõusta.

Laupäeval muutub põhjapoolne külm kõrgrõhuala võimsamaks ega lase madalrõhkkonda edasi liikuda. Nõnda eemaldub madalrõhkkond Kuramaa lähistele ja nõrgeneb vähehaaval. Eesti jääb selle servaalale. Aeg-ajalt sajab lund. Tuul nõrgeneb ja tuisuoht väheneb. Õhutemperatuur on -2 kuni -8 kraadi, hommikul võib kohati -10 kraadi lähedale langeda.

Pühapäeval madalrõhkkond nõrgeneb veelgi. Valdavaks saab külm õhumass. Sajab kerget lund, vaid merelt rannikualadele jõudvaist pilvedest võib sadu intensiivne olla. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -11 kraadi, selgema ilma korral langeb sisemaal -15 kraadist madalamale. Päeval on külma -3 kuni -8, kohati jääb -10 kraadi ümbrusse.

Esmaspäev tuleb tõusva õhurõhu foonil suuremal osal enamasti sajuta. Üksnes rannikualadel võib ikka lund sadada. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -13 kraadi. Kui aga taevas terveks ööks selgineb, võivad termomeetrinäidud -15 kraadist madalamale langeda, päeval -3 kuni -8 kraadi.

Teisipäeval püsib Eesti kohal külm õhumass. Kõrgrõhkkonna mõju on tugevam ja sadusid harva. Rannikualadel aga saju võimalus püsib. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -7 kuni -12, selgema taeva all kuni -15 kraadi, päeval -5..-10°C.

Kolmapäeval (5.12.) laieneb Taani väinade kohalt Läänemerele madalrõhkkonna serv kuid selle tihedamad sajud Eestini tõenäoliselt ei ulatu. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -9..-14, päeval -6 kuni -11 kraadi.

Neljapäeval võib madalrõhkkonna serva mööda Eestisse kerget lund tulla. Idakaare tuul veidi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -13, kohati -17, päeval -4 kuni -10 kraadi.