Ilmateenistuse ennustuse järgi on homme Eesti kohal kõrgrõhuala kaguserv. Püsib sajuta nõrga põhjakaare tuulega ilm. Õhutemperatuur langeb öösel -2..+3 kraadini, päeval tõuseb 9..14 kraadini, meretuulega rannikul 6..7 kraadi.

Reedel kõrgrõhuhari eemaldub aeglaselt lõunasse ja põhja poolt läheneb Loode-Venemaal oleva madalrõhuala lohk, kuid ilm on veel sajuta. Öö on vaikne, päeval tugevneb edela- ja läänetuul 5-11, Soome lahe ääres puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel -3..+2, päeval 10..15, rannikul kohati 7 kraadi.

Laupäeval liigub üle Eest madalrõhulohk ja põhjustab kohati vihmahooge. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel +2..+6, päeval 10..15, Kirde-Eestis 7..9 kraadi, pärastlõunal langeb.

Pühapäeval tugevneb korraks loode poolt kõrgrõhuhari ja vihmapilved eemalduvad öösel Lätti ning päev tuleb sajuta. Põhjakaarest puhuv tuul on nõrk. Õhutemperatuur langeb öösel -3..+3, päeval tõuseb 4..9 kraadini.

Esmaspäeval liigub Soomest üle Soome lahe idaosa Venemaale kas aktiivne madalrõhulohk või siis arenev osatsüklon. Öö on veel sajuta, päev tuleb sajune. Sajab vihma ja lörtsi. Põhjakaare tuul järk-järgult tugevneb, päeval ulatuvad loode ja põhjakaare puhangud 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel -4..+1, päeval 3..8 kraadi.

Teisipäeval jääme Venemaal oleva madalrõhuala lääneserva. Sajab vihma ja lörtsi. Põhja- ja kirdetuul on mõõdukas ning nõrgeneb õhtuks. Õhutemperatuur on öösel -3..+2, päeval 3..8 kraadi.

Kolmapäeval oleme väheaktiivses madalrõhuvööndis. Öösel sajab kohati, päeval mitmel pool vihma ja lörtsi. Tuul pöördub põhjakaarest läänekaarde ja on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -4..+1, päeval 4..9 kraadi.