Eeloleval ööl on Eestis pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma või lörtsi, Ida-Eestis ka lund. Puhub põhjakaare tuul 3-9, Kirde-Eestis puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 0..-7, rannikul paiguti kuni +5°C. Homme ehk reede päeval pilves selgimistega ilm jätkub. Kohati sajab vähest lörtsi või vihma, mandril ka lund. Puhub põhjakaare tuul 4-9, Kirde-Eestis puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 3..7°C.

Laupäeva öösel on ilm samuti pilves selgimistega. Kohati võib sadada vähest vihma või lörtsi, mandril ka lund. Puhub põhja- ja loodetuul 4-10, Kirde-Eestis puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on +3..-3, kohati -5°C. Laupäeva päeval pilves selgimistega ilm jätkub. Kohati võib sadada veidi. Puhub põhja- ja loodetuul 4-10, Kirde-Eestis puhanguti 13 m/s.Õhutemperatuur on 3..7°C.

Pilves selgimistega tuleb ka pühapäev. Nii öösel kui ka päeval võib kohati veidi sadada. Öösel puhub põhjakaare tuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on -3..+3, rannikul kohati +5°C. Pühapäeva päeval puhub põhjakaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 4..8°C.