Teisipäeva öösel liigub madalrõhulohk üle Eesti. Ilm läheb pilve ja vihmahood levivad Põhja-Eestist lõuna poole. Võib äikest olla. Puhub põhja- ja loodetuul 4-10, rannikul puhanguti 12-15 m/s. Õhutemperatuur on 6 kuni 12 kraadi.

Päeval tekib Leedu ja Läti kohal uus osatsüklon ja Eestit katab selle põhjaserv. Paljudes kohtades sajab hoovihma ja pärastlõunal võib ka äikest olla. Saju võimalus on väiksem vaid Loode-Eestis. Puhub põhja- ja kirdetuul 3-9, läänerannikul 6-11, puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 10 kuni 15 kraadi.

Kolmapäeval liigub madalrõhkkond üle Läti kirdesse ja selle servas sajab öösel hoovihma. Puhub põhjakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 5 kuni 10 kraadi. Päeval on saju võimalus suurem Ida-Eestis. Puhub valdavalt loodetuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 11 kuni 15 kraadi.

Neljapäeval tugevneb kõrgrõhuhari. Pilvi on hõredamalt ja ilm enamasti sajuta. Tuul nõrgeneb ja on valdavalt läänekaarest. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, maapinnal võib kohati langeda 0 kuni -1, päeval 12 kuni 16 kraadi.

Reede öö on veel sajuta vaikne ja jahe. Temperatuur langeb õhus 1 kuni 7, maapinnal kohati 0 kuni -1 kraadini. Rootsi rannikule jõuab aga madalrõhkkond ja pärastlõunaks jõuavad vihmahood ka Eestisse. Tuul pöördub kagusse ja itta ning veidi tugevneb. Õhutemperatuur on 12 kuni 17 kraadi.

Laupäevaks jääb madalrõhkkond Skandinaavia lõunaossa tiirutama ja selle selle idaserva mööda jõuab Balti riikidesse lõuna poolt niisket õhku. Öösel on sadusid vähem. Hommikul ja päeval sajab hooti vihma, võib olla äikest. Kagu- ja idatuul tugevneb päevaks puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11 kraadi ja päeval 10 kuni 14 kraadi.

Pühapäeval eemaldub madalrõhkkond Skandinaavia keskosa suunas ja sajuhoogusid jääb vähemaks. Puhub tugev edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11 kraadi ja päeval 12 kuni 17 kraadi.

Esmaspäeval jääme ikka veel madalrõhkkonna mõjusfääri ja sajuhoogude võimalus püsib. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9 kraadi ja päeval 12 kuni 17 kraadi.