Reedel ulatub kauge madalrõhkkonna edelaserv Eestini. Lume- ja lörtsihooge on öösel vähe, päeval aga laialdaselt. Lääne- ja loodetuule puhanguid on kuni 14 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur öösel sisemaal -1..-4, tuulele avatud rannikul kuni +1, päeval -1..+2°C.

Laupäeva öö on kõrgrõhuharja mõjul sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on -1..-6°C ja kui taevas pikemalt selgineb, siis langeb paar-kolm kraadi madalamale. Päeval laieneb madalrõhkkond üle Skandinaavia Läänemere äärde ja selle sajupilvede servast sajab Saaremaal ja Hiiumaal algul lund ja lörtsi, hiljem vihma. Pärastlõunal laieneb lume- ja lörtsisadu mandrile. Tuul pöördub lõunasse ja tugevneb, saartel ja läänerannikul on õhtul puhanguid 15 m/s. Õhutemperatuur tõuseb -1..+3°C-ni.

Pühapäeval ulatub madalrõhkkond üle Skandinaavia Läänemerele, Venemaa poolt aga kõrgrõhkkond Balti riikideni. Kahe rõhuala piirimail puhub meil mõõdukalt tugev lõunakaare tuul. Öösel sajab lörtsi ja vihma, hommikul ja päeval on sajuhooge hõredamalt. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +1..+5°C.

Esmaspäeval suureneb lääne poolt madalrõhkkonna surve. Öö tuleb lörtsi- ja vihmasajuga ning tugevneva lõuna- ja edelatuulega. Päeval on sajuhooge harva. Tuul pöördub kagusse ja tugevneb puhanguti 14, saartel kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0..+3, päeval +2..+5°C.

Teisipäeval sajab madalrõhkkonna servas vahete-vahel vihma, sekka tuleb ka lörtsi. Puhub tugev lõuna- ja kagutuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +1..+5°C.

Kolmapäev tuleb madal- ja kõrgrõhkkonna piirimail vihma- ja lörtsihoogudega. Tuul puhub lõunast ja kagust. Õhutemperatuur on öösel 0..+4, päeval +2..+5°C.