Homme päeval areneb pilverünki, millest pärastlõunal võib kohati ka hoog vihma tulla. Lääne- ja loodetuul on võrdlemisi nõrk, vaid Soome lahe ääres tugevneb pärastlõunal. Õhutemperatuur öösel 13 kuni 17, Kirde-Eestis võib paar-kolm kraadi madalamale langeda, päeval 24 kuni 28 kraadi, meretuulega rannikul jääb 20 kraadi ümbrusse.

Neljapäeval kõrgrõhkkond tugevneb ning öö on selge ja kuiv. Kuna aga üle Venemaa lääneserva sirutub ikka madalrõhuvöönd, siis annab see päeval võimaluse pilverünkade tekkeks ja üksikud lühiajalised vihmarabinad on ka võimalikud. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur öösel 13 kuni 18, päeval 22 kuni 28 kraadi, meretuulega rannikul jääb 20 kraadi ümbrusse.

Reedel püsib kõrgrõhuala Läänemere ja Soome kohal ning selle servas on öö taas selge ja kuiv. Päeval võib Venemaa madalrõhkkonna servast veidi niiskust lisanduda ning anda võimaluse pilverünkade tekkeks. Üksikud lühiajalised vihmahood pole ka välistatud. Tuul puhub põhjakaarest, päeval ka idast ja on mõõduka tugevusega. Õhutemperatuur öösel 13 kuni 18, päeval 26 kuni 30 kraadi, meretuulega rannikul on lahedam.

Laupäeval jääme Põhja-Euroopat katva kõrgrõhuala ja Venemaa kohal oleva madalrõhkkonna piirimaile, aga tõenäoliselt sajupilvi meile ei jõua. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur öösel 14 kuni 19, päeval 27 kuni 31 kraadi, meretuulega rannikul on lahedam.

Pühapäeval jääb Põhja-Euroopat katma võimas kõrgrõhuala, mida survestab Venemaa lõunapiirkonda suunduv madalrõhuala. Kahe rõhuala piirimail on ilm enamasti sajuta. Kuid kirde- ja idatuul tugevneb ning toob värskendust. Õhutemperatuur on öösel 14 kuni 19, päeval on 17 kuni 18 kraadist Virumaal 25 kuni 26 kraadini Edela-Eestis.