Tuule tugevnemine algab Saaremaal ja Hiiumaal juba täna õhtul. Maksimumi saavutab marutuul Lääne-Eesti saartel ajavahemikul 02-08, maksimaalsed puhangud tõusevad 32, pole välistatud ka 35 m/s tõusvad iilid. Mandri sisealadel on tormi kõrghetk orienteeruvalt kella 05-10, puhanguid 22, pole välistatud 25 m/s tõusvad iilid. Sooja on ööpäeva vältel 9 kuni 12 kraadi.

Teisipäeval sajab vihma ja ilm on tormine. Öösel tugevneb lõuna- ja edelatuul saartel ja rannikul 20, puhanguti 32 m/s ja pole välistatud ka 35 m/s. Sisemaal tugevneb hommikuks puhanguti 20, pole välistatud kuni 25 m/s tõusvad iilid. Õhtupoolikul annab torm pisut järele. Sooja on 8 kuni 11, päeval Lõuna-Eestis kuni 13 kraadi.

Kolmapäeval eemaldub madalrõhkkond Koola poolsaarele ja selle jõud tasapisi raugeb. Edela- ja läänetuul on öösel veel väga tugev, päeval annab pisut järele. Kiires läänevoolus liigub üle Eesti vihmahooge. Õhumass vahetub ja õhk on pisut jahedam. Sooja on ööpäeva vältel 6 kuni 11 kraadi.

Neljapäeval madalrõhkkonna mõju väheneb. Öösel on veel sagedasi sajuhooge. Päeval on pilvekiht õhem ja vihma võimalus väiksem. Tuul on nõrgem ja puhub läänekaarest. Sooja on öösel 2 kuni 7, päeval 5 kuni 9 kraadi.

Reedel jõuab uus madalrõhkkond Norra merele, selle lohk liigub üle Läänemere ümbruse ja võib meile veidi vihma tuua. Tuul pöördub läänekaarest lõunasse ja päeva peale tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, pärast keskööd tõuseb, päeval 7 kuni 10 kraadi.

Laupäeval madalrõhulohk eemaldub ja kõrgrõhuhari tugevneb. Saju võimalus väheneb, kuid päris kuivaks ilm ei jää. Läänekaare tuul on veel võrdlemisi tugev. Sooja on öösel 2 kuni 7, päeval 6 kuni 10 kraadi.

Pühapäevaks on uut madalrõhulohku oodata ja taas lisandub vihmapilvi. Tuul puhub lõunakaarest. Sooja on ööpäeva vältel 4 kuni 8 kraadi.