Homme suundub madalrõhkkond Karjala kohale ja nõrgeneb tasapisi. Öösel sajab aeg-ajalt lund, tihedam on sadu Põhja- ja Lääne-Eestis ning seal on ka tuisku, sest põhja- ja loodetuul on tugev eelkõige Eesti lääne- ja põhjaosas, puhanguid on 14, saartel 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel -10..-15, kohati kuni -17°C. Päeval on sajuhooge ikka Põhja- ja Lääne-Eestis, mujal hõredamalt. Kõikjal on aga pinnatuisku. Puhub loodetuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Jätkub külma sissevool. Õhutemperatuur on -7..-12°C.

Reedel nihkub madalrõhkkond Valge mere poole ja nõrgeneva keerise servas muutub meil pilvekiht hõredamaks. Kohati sajab lund ja on pinnatuisku. Tuul puhub öösel läänest ja loodest 3-9, saartel ja põhjarannikul puhanguti 13 m/s, päeval läänekaarest ja on nõrgem. Õhutemperatuur on öösel -14..-19, selgema taeva all langeb alla -20°C, päeval -7..-12°C, vaid jäävaba vee kohalt puhuva tuulega rannikul on kõrgem.

Laupäeval jätkub õhurõhu tõus. Kuid kõrgemates õhukihtides püsiva madalrõhkkonna tõttu on kohatiste lumehoogude võimalus. Läänekaare tuul on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on öösel -15..-20, päeval -10..-15°C. Läänekaare tuulele avatud rannikul on õhutemperatuur öösel kuni -10, päeval kuni -5°C.

Pühapäev on madalrõhkkonna ja kõrgrõhkkonna piirimail kohatiste lumehoogudega. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur öösel -9..-15, kohati -20, päeval -6..-11, läänetuulele avatud rannikul kuni -5°C.

Esmaspäeval laieneb üle Skandinaavia ja Läänemere madalrõhkkond ja selle serva mööda jõuab läänevoolus meile veidi pehmem õhumass. Lund sajab öösel põhiliselt lääne pool, päeval laieneb sadu üle Eesti. Tuul pöördub edelasse ja lõunasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -5..-10, päeval -2..-7°C.

Teisipäev tuleb madalrõhkkonna servas lumesajuga. Õhutemperatuur on öösel -5..-12, päeval -2..-7°C. Kui aga madalrõhkkond lõuna poole kaldub, siis pöördub tuul idakaarde ja päevane õhutemperatuur oluliselt ei tõuse.

Kolmapäeval sajab kõrg- ja madalrõhkkonna piirimail kohati lund. Ilm on saartel ja läänerannikul pehmem, sisemaal mõõduka talvekülmaga.