Homme laieneb madalrõhkkonna serv üle Läänemere. Öösel võib veidi Virumaal sadada. Hommikul ja ennelõunal pudeneb laialdasemalt nõrka lund ja lörtsi või tibab veidi vihma. On jäiteoht. Pärastlõunal muutub sadu Lääne-Eestist alates tihedamaks. Tuul öösel vaibub, päeval lõunakaare tuul tugevneb veidi. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel mandril nulli ümber (-2 kuni +2), saartel on kuni neli soojakraadi. Õhtul madalrõhkkonna surve suureneb ja sadu muutub tihedamaks, kirjutab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Reedel liigub madalrõhkkond üle Botnia lahe Soome poole. Öö hakul sajab tihedat lund ja lörtsi, pärast keskööd läheb sadu saartest alates üle vihmaks, muutub nõrgemaks ja harvemaks. On udu ja jäidet. Päeval sajab siin-seal vähest vihma, Ida-Eestis ka lörtsi. Tuul puhub öösel valdavalt lõunast, päeval pöördub edelasse ja tugevneb puhanguti 15, rannikul 18, saartel kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on öö hakul mandril 0 kuni -3, saartel ja läänerannikul kuni +4 kraadi, päeval tõuseb Lääne-Eestis +4 kuni +7-ni, Ida-Eestis on ennelõunal -1 kuni +2 kraadi. Õhtuks tõuseb +5-ni.

Laupäeval ja pühapäeval liigub kiires läänevoolus üle Skandinaavia põhjaosa mitu osatsükloni. Samal ajal üle Kesk-Euroopa ulatub kõrgrõhkkonna serv. Kahe rõhuala piirimail on Läänemere ääres tugeva edelatuulega ilm, puhanguid on 15, rannikul 17, pühapäeval saartel ja põhjarannikul kuni 20 m/s. Vahetevahel sajab vihma. Õhutemperatuur on öösiti +2 kuni +6, päeval +5 kuni +10 kraadi.

Esmaspäeval survestab üle Skandinaavia põhjaosa liikuv madalrõhkkond tuult veelgi. Edelatuul ulatub sisemaal 8-13, puhanguti 17, rannikul kuni 23 m/s. Siin-seal sajab vihma. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +6 kuni +9 kraadi.

Teisipäeval püsib Eesti lõuna pool oleva kõrgrõhuala ja üle Põhja-Skandinaavia kulgeva madalrõhuvööndi piirimail. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +3 kuni +8 kraadi.