Homme madalrõhuvöönd hääbub ja tõusva õhurõhu foonil on öö enamasti sajuta, aga udune. Päeval on pilvi enam ja mõnes kohas sajab veidi vihma Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on öösel 9–13, rannikul paar kraadi enam, päeval tõuseb temperatuur 18–22 kraadini.

Esmaspäev tuleb kõrgrõhkkonna servas enamasti selge ja sajuta ööga. Tuul on nõrk ja laialdaselt võib udu tekkida. Päeval areneb pilverünki ja on üksikute sajuhoogude võimalus. Puhub nõrk, rannikul mõõdukas idakaare tuul. Sooja on öösel 8–13, rannikul kuni 16, päeval tõuseb temperatuur 18–22 kraadini.

Teisipäeval laieneb lõuna poolt madalrõhkkond Balti riikide poole ja lisandub niiskust. Öö on nõrgeneva kõrgrõhkkonna mõjul enamasti sajuta, kuid päeval suureneb vihma tõenäosus 75–90 protsendini, kohati võib olla ka äikest. Idakaare tuul veidi tugevneb. Sooja on öösel sisemaal umbes 10 kraadi, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval tõuseb temperatuur 18–21 kraadini, vihmapilvede all jääb paari kraadi võrra madalamale.

Kolmapäevaks jääb Eesti väheaktiivsesse rõhuvööndisse ja võimalik on mõni üksik vihmahoog, öösel aga on mitmel pool udu. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on öösel 8–12, rannikul kohati kuni 15, päeval 20 kraadi ümber.

Neljapäeval on võrdsed võimalused nii kõrgrõhualal, kui ka Läänemere kohal süvenevale madalrõhualale. Kumbki tõenäoliselt Eesti ilma valitsejaks ei saa ja nii on öö ning ennelõuna udune ja päeval sajab kohati hoovihma. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on öösel 7–11, rannikul kuni 15, päeval tõuseb temperatuur 18–22 kraadini.

Reedeks on ilmakaardid vastuolulised. 60-protsendilise tõenäosusega laieneb Briti saartelt Skandinaaviasse ja edasi Eesti kohale kuiva ilma tagav kõrgrõhuala, kuid samas on võimalus, et Läänemere lõunaosa kohal olev väike madalrõhkkond süveneb ja selle idaserv katab Lääne-Eesti vihmapilvedega. Sellest oleneb ka tuule suund. Õhutemperatuuri foon oluliselt ei muutu.