Kolmapäeval tekib osatsüklon Põhjalahel ja liigub üle Soome. Sajab lund, lörtsi ja vihma, on jäidet. Puhub tugev läänekaarte tuul. Õhutemperatuur on −2...+2°C, prognoosib EMHI.

Neljapäeval öösel võib hetkeks tekkida väike kõrgrõhuhari, mis asendub kohe järgmise Põhjalahel tekkiva osatsükloniga. Sadu algab hommikul saartelt ja kandub itta, sajab lund, lörtsi ja vihma, kohati tuiskab ja on jäidet. Puhub tugev läänekaare tuul. Öösel on õhutemperatuur 0...−6, päeval 0...+2°C.

Reedel kaugeneb üks tsüklon Venemaale, Skandinaavia kohal tekib aga järgmine osatsüklon, mis toob päevaks taas lume- ja lörtsisaju. Edela- ja lõunatuul tugevneb päeval saartel iiliti kuni 25 m/s. Õhutemperatuur on −2...+2°C.

Laupäeval liigub tsükloni kese mööda Soome lõunarannikut või Soome lahte itta, kuid õhtul on tulekul juba järgmine äge läänetsüklon. Öösel puhub väga tugev läänetuul, saartel iiliti 25 m/s, päeval vaibub veidi ja õhtul tugevneb edelatuul taas. Sajab lund ja lörtsi, sajus on päeval vaheaeg, uus algab õhtul saartelt. Õhutemperatuur on vahemikus −3..+3°C.

Pühapäeval võib tsükloni kese liikuda üle Soome lahe itta. Sajab lörtsi ja vihma, hiljem lund ,kohati tuiskab. Öösel puhub tugev läänetuul, päeval pöördub tuul loodesse. Öösel on õhutemperatuur −2...+1, päeva jooksul langeb −2...−7°C-ni.

Esmaspäeval võib ilma määrata tsükloni tagalas tekkinud kõrgrõhuhari . Sajuvõimalus kahaneb. Puhub läänekaare tuul. Õhutemperatuur võib öösel langeda −3...−8-ni, päeval on 0...−5°C.

Teisipäeval võib veel jätkuda kõrgrõhuala mõjuvõim, kuid uus tsüklon süveneb Põhjamerel ning liigub itta. Selle sajuala võib päeval saartele jõuda. Õhtuks tugevneb lõunakaarte tuul. Õhutemperatuur on 0...−5°C.