Esmaspäeval kõrgrõhkkonna mõju tugevneb. Ilm on enamasti sajuta ja selgema taevaga. Põhjakaare tuul muutub tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval 8 kuni 14, meretuulega rannikul kuni 6 kraadi.

Teisipäeval jääb kõrgrõhkkond veel püsima. Ilm sajuta, võrdlemisi selge taeva ja nõrga tuulega. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval 10 kuni 14, meretuulega rannikul kuni 6 kraadi.

Kolmapäeval läheneb lõuna poolt madalrõhkkond, mille vihmapilved jõuavad tõenäoliselt õhtul Eesti lõunaossa. Öö ja hommikupoolik on sajuta. Tuul pöördub idakaarde ja veidi tugevneb. Selgema taeva korral langeb õhutemperatuur öösel -3 kuni +3 kraadini, päeval tõuseb 10 kuni 13, meretuulega rannikul kuni 7 kraadini.

Neljapäeval jõuab madalrõhkkond lähemale ja vihma võimalus suureneb 50-60 protsendini ja seda eelkõige Lõuna- ja Ida-Eestis. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval 7 kuni 12 kraadi, vihmapilvede all paar-kolm kraadi vähem.

Reedel madalrõhkkonna mõju väheneb ja tõenäolisem on kõrgrõhkkonna tugevnemine. Saju võimalus väheneb. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval 6 kuni 11 kraadi.