Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -6, meretuulele avatud rannikul kuni +2, päeval -1..+1°C.

Ilmateenistus hoiatab ka tugeva tuule eest merel. Läänemere põhjaosas on puhub loodetuul puhanguti 14-16 m/s. Laine kõrgus on 1-2,5 m. Soome lahel, Väinamerel ja Liivi lahel puhub loodetuul puhanguti 14 m/s. Laine kõrgus 1-2 m.

Täna õhtul tugevneb loodetuul ka Peipsi järvel 8-12 m/s. Laine kõrgus 0,8-1,2 m.

Teisipäevaks jääb Eesti kõrgrõhuvööndi mõjuvälja. Ilm on enamasti sajuta. Põhjakaare tuul nõrgeneb. Päeva peale pöördub läänekaarde.

Õhutemperatuur on öösel -1..-7, meretuulega rannikul 0°C lähedal, päeval sisemaal 0..-2°C, tuulele avatud rannikul on paar-kolm kraadi sooja.

Atlandi tsüklonid on juba kolmapäevaks ägenemas ja Eesti ilm muutub kiiresti.

Kolmapäeva öö hakul on veel külm kõrgrõhuvöönd mõjusam ja ilm rahulikum ning õhutemperatuur on -1..-7°C, meretuulele avatud on juba üle 0°C.

Pärast keskööd jõuab Norra looderannikule väga aktiivne madalrõhkkond, laieneb üle Skandinaavia ning meie rannikuvetes edelatuul tugevneb kiiresti. Õhutemperatuur tõuseb.

Hommikul hakkab sadama lund ja lörtsi, sadu läheb kiiresti üle vihmaks. Tuul puhub päeval edelast, õhtul pöördub loodesse ja on väga tugev, puhangud ulatuvad üle 20 m/s. Õhutemperatuur tõuseb õhtuks +2..+7°C-ni, kõige kauem püsib 0°C lähedane Kagu-Eestis.

Neljapäeval liigub aktiivne tsüklon kiiresti üle Skandinaavia põhjatipu Barentsi merele ja sellel järel pöördub tuul läände ja loodesse ning on ikka väga tugev, puhanguid on üle 20 m/s. Sademeid tuleb vihma ja lörtsina, õhtu poole ka lumena. Sademeid võib rohkelt tulla, kuid sajuhulk vajab uue nädala algul täpsustamist. Õhutemperatuur on öösel 0..+5°C, päeva jooksul pigem langeb.

Reedel tuleb eemalduva madalrõhkkonna madalrõhkkonna järel veel sajuhooge ning seda enamasti lume ja lörtsina. Loodetuul on öösel veel väga tugev, päeva peale nõrgeneb. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2..+3°C.