Ilmateenistuse prognoosi järgi sajab homse hakul mandril veel kohati hoovihma, keskööks taevas selgineb ja ilm on sajuta. Päeval tekib pilverünki ja mõnest üksikust võib ka hoog vihma tulla. Edelatuul ulatub veel puhanguti 14 meetrini sekundis ja seda eelkõige rannikul, õhtu poole tuul nõrgeneb ja pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 14, rannikul kuni 17, päeval 19 kuni 23 kraadi.

Teisipäeva öö on selgem ja sajuta. Õhutemperatuur on 11 kuni 16 kraadi. Päeval laieneb üle Eesti madalrõhkkonna serv ja toob sajuhooge. Vihmasadu kujuneb laialdasemaks ilmselt alles õhtupoolikul. Tuul pöördub läänekaarde ja võib tugevneda. Õhutemperatuur on 18 kuni 21 kraadi ja kus pärastlõunani sajuta vastu peab, seal tõuseb veel paar-kolm kraadi kõrgemale.

Kolmapäeval koondub madalrõhkkond Skandinaavia põhjaalade kohale ja katab ka Soome. Eesti jääb selle tuulisesse lõunaserva, edelatuul tugevneb puhanguti 14, rannikul 18 meetrini sekundis. Sajuhooge on öösel hõredalt, päeval laialdasemalt, kuid kiires edelavoolus liikuvaist pilvedest kujunevad sajuhood üürikeseks. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 13, rannikul kuni 16, päeval 17 kuni 20 kraadi.

Neljapäeval kohatiste vihmahoogude võimalus püsib. Edela- ja läänetuul on ikka võrdlemisi tugev ja seda eriti Soome lahe ääres. Õhtul pöördub tuul lõunakaarde ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 12, rannikul kuni 15, päeval 17 kuni 20 kraadi.

Ka reede toob vihma ning lõunakaare tuul tõuseb tugevaks. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, saartel kuni 17, päeval 15 kuni 19, idaservas võib tõusta üle 20 kraadi.