Laupäeval liigub madalrõhkkond üle Valgevene kirdesse ja selle kauges loodeservas on meil ülekaalus pilves taevas. Kohati sajab lund ja seda eelkõige kirdetuulele avatud rannikul. Tuul puhub idast ja kirdest ning on enamasti nõrk, põhjarannikul ulatub 5-9 m/s. Õhutemperatuur langeb -5 kuni -8 kraadini, Hiiumaa ja ka mandri põhjarannikul on nullist kahe külmakraadini, päeval on -2 kuni -4, meremõjuga rannikul on null kraadi lähedal.

Pühapäeval kaugeneb madalrõhkkond Peipsi järve tagant Kesk-Venemaa poole ja hääbub. Meil tekib mõnes kohas pilvekihti selgeid laike ja saju tõenäosus on väiksem, kuid põhjarannikul võib kerget lund sadada. Tuul on nõrk ja põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -9 ja kus sisemaal taevas mõneks tunniks selgineb, siis langeb alla -10 kraadi, päeval on -2 kuni -7 kraadi.

Esmaspäeval on Eesti kahe rõhuala piirimail. Siin-seal sajab kerget lund. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -6 kuni -11, selgineva taeva all võib paar-kolm kraadi madalamale langeda. Päeval -4 kuni -7, saartel ja läänerannikul tõuseb üle nulli kahe külmakraadini.

Teisipäeva öö on kõrgrõhkkonna servas sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on sisemaal -6 kuni -11 ja kui taevas selgineb, siis langeb sisemaal veel paar-kolm kraadi madalamale. Päeval laieneb Läänemerele madalrõhkkonna serv ja tõstab edela- ja lõunatuule tugevaks. On üksikute lumehoogude võimalus. Õhutemperatuur on -1 kuni -5, saarte rannikul tõuseb nulli lähedale.

Kolmapäev laieneb madalrõhkkonna serv üle Läänemere. Öösel hakkab saartel lund sadama ja sadu laieneb edasi mandrile, tuiskab. Päeval tuleb lääne pool sekka vihma, on jäidet. Tuul paisub väga tugevaks, puhub öösel lõunast ja kagust, päeval pöördub saartel edelasse. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis nullist -4 kraadini, Kesk- ja Ida-Eestis -5 kuni -9 kraadi, päeval tõuseb Lääne-Eestis üle nulli, Kesk- ja Ida-Eestis jääb tõenäoliselt veel alla null kraadi.

Neljapäev tuleb madalrõhkkonna servas lörtsi- ja vihmasajuga, püsib jäiteoht. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni 3 kraadi, päeval tõuseb -1 kuni 4 kraadini.

Reede öö on lörtsi-ja vihmasajuga, päeval on sajuhooge harvem. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 3 kraadi, päeval nullist viie kraadini.