Esmaspäevaks liigub madalrõhuala üle Baltimaade itta. Samal ajal tugevneb Skandinaavia kohal uus kõrgrõhuala. Öösel sajab paljudes kohtades, päeval on saju raskuspunkt Lõuna- ja Ida-Eestis. Kirde- ja põhjatuul tugevneb päeval rannikul puhanguti 15 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on öösel 6..12, päeval 10..14 kraadi.

Teisipäevast reedeni jääme põhjapoolse kõrgrõhuala ja Ukrainas oleva madalrõhuala põhjapiirile. Sajuvõimalus püsib ja suurem on see Lõuna-Eestis. Puhub puhanguline kirde ja põhjatuul. Töönädalal lõpus pöördub tuul itta ja kagusse.

Teisipäeval jääme Skandinaavias tugevneva kõrgrõhuala ja meist kagus oleva madalrõhuala piirialale. Saju tõenäosus jääb Lääne-Eestis alla 25 protsendi, Ida-Eestis on see aga 75-90 protsenti. Puhub mõõdukas, rannikul tugev põhja- ja kirdetuul. Põhjast saabub külm õhumass ja õhutemperatuur langeb öösel 2..7, rannikul kohati 10, päeval tõuseb 7..11 kraadini.

Kolmapäeval kõrgrõhkkond Skandinaavia ja Soome kohal püsib, selle laienemist Eestisse takistab Musta mere äärse madalrõhuala lõunaserv. Kohati sajab hoovihma, suurem on sajuvõimalus Lõuna-Eestis ~50%. Puhub tugev kirde- ja idatuul. Õhutemperatuur on öösel 2..9, päeval 8..12 kraadi.

Neljapäevaks nihkub kõrgrõhuala kese Loode-Venemaale ja suurendab veidi oma mõjuvõimu Baltimaades. Sajuvõimalus on Põhja-Eestis alla 25%, Lõuna-Eestis ~50% piires. Puhub mõõdukas kirde- ja idatuul. Õhutemperatuur on öösel 4..10, Kirde-Eestis kohati võib langeb 0 kraadini, päeval 9..12 kraadi.

Reedel on kõrgrõhuala edelaserva meie ilm peamiselt sajuta. Puhub mõõdukas ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 3..10, kohati Põhja-Eestis 0, päeval 9..12 kraadi.