Laupäeval sirutub Ukrainast Baltimaade kohale kõrgrõhuhari. Öö on olulise sajuta ja kohati tekib udu, päeval arenevad välja üksikud hoovihmapilved. Puhub edela- ja lõunatuul 2-8, öösel rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6, päeval 10 kuni 12, meretuulega rannikul 7 kraadi ümber.

Pühapäeval liigub üle Eesti väheaktiivne madalrõhulohk ning kannab siia soojema õhumassi. Öö tuleb sajuta, kuid siin-seal tekib udu. Puhub nõrk lõunakaare tuul ja õhutemperatuur on 1 kuni 5 kraadi. Päeval sajab kohati hoovihma. Tuul on nõrk ja muutlik. Õhutemperatuur on 12 kuni 17, meretuulega rannikul 9 kraadi ümber.

Esmaspäeva öösel moodustub Baltimaade kohale kitsas kõrgrõhuvöönd, päeval laieneb meie suunas Kesk-Euroopas tekkiva madalrõhkkonna põhjaserv. Ilm püsib valdavalt kuiv ja nõrga muutliku tuulega, õhtul pöördub tuul itta ja kirdesse ning tugevneb veidi. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 9, päeval 13 kuni 18, meretuulega rannikul 10 kraadi.

Teisipäeval liigub madalrõhkkond üle Läti Venemaale ja Eesti ilma määrab selle põhjaserv. Taevas tõmbub tihedamalt pilve ja ilm läheb lõuna poolt alates sajule. Põhja-Eestis on saju tõenäosus väike. Kirde- ja idatuul on võrdlemisi tugev, rannikualadel ulatuvad puhangud kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 8 kuni 14 kraadi.

Kolmapäeval tugevneb Põhja-Skandinaavias kõrgrõhkkond ja selle lõunaserv laieneb Eesti kohale. Sadu lakkab, kuid ida- ja kirdetuul on tugev. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 5, päeval 10 kuni 14, Põhja-Eestis 8 kuni 10 kraadi.

Neljapäeval taganeb kõrgrõhkkond Põhja-Skandinaaviast Venemaale ja selle järel katab Läänemere ümbruse madalrõhuvöönd. Ilm kujuneb Eestis valdavalt sajuseks. Öösel puhub võrdlemisi tugev ida- ja kirdetuul, päeval pöördub tuul edelasse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 7 kuni 12 kraadi.

Reedel kujundab Eesti ilma väheaktiivne madalrõhulohk, mille toel arenevad välja mitmed hoovihmapilved. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 10 kuni 14, rannikul kohati 8 kraadi.